Ingredients (4 vasets grossos):
Confitura de gerds:
200g de gerds45g de sucre
10g de sucre llustre
Un raig de suc de llimona
3g de pectina (si voleu que quedi amb textura gelatinosa)
Mousse de formatge
170g de crema de formatge85g de llet
1 rovell d'ou
60g de sucre
4g de gelatina en fulls
170g de nata semimuntada
Crumble de vainilla
30g de mantega30g d'ametlla torrada en pols
30g de farina
30g de sucre monè
Un polsim de crema de vainilla o grans de vainilla
Preparació:
Per preparar la confitura:Poseu un cassó al foc amb el sucre, escalfeu-ho.
Passeu-ho per la batedora. Barregeu-ho amb el sucre llustre i si voleu afegir pectina, amb la pectina.
Barregeu-ho tot i coeu 2 minuts més. Aparteu del foc i deixeu temperar. Un cop temperat, repartiu la confitura dins dels vasets de servir.
Mousse de formatge:
Poseu les fulles de gelatina en remull en aigua freda.
Poseu en un cassó la llet, la crema de formatge, el rovell i el sucre.
Remeneu i escalfeu fins a 85º. Afegiu-hi les fulles de gelatina.
Quan es refredi fins a 35º afegiu la nata semimuntada.
Poseu la crema de formatge sobre la confitura de gerds. Deixeu-ho a la nevera.
Crumble de vainilla:
Poseu en un bol la mantega a daus, la farina d'ametlla, el sucre, la farina i la vainilla.
Remeneu-ho formant una mena de sorra.
Coeu-ho al forn a 160º
fins que estigui torrat.
Deixeu refredar el crumble. Al moment de servir poseu una mica de crumble per sobre de la crema de formatge. Gaudiu-ne molt!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada