diumenge, 4 d’agost de 2019

Costelles de porc amb xarop d'auró i burbon

M'encanten les costelles de porc i al blog n'hi ha unes quantes receptes. La que us porto avui, és fàcil i a més ràpida. El resultat, espectacular!! les heu de tastar.. Si sou colla, és un segon plat ideal o si l'acompanyeu amb unes patatetes, és un plat únic perfecte. 


Ingredients (10-12 persones):

1 litre d'aigua
3 branques de canyella
5 cullerades de sal gruixuda
1/2 tassa de sucre morè
1 ceba de figueres
3 fulles de llorer
Per la salsa del forn:
1 tassa de bourbon
1 tassa de xarop d'auró
1 tassa de vinagre de malta/vi blanc o sidra
1 tassa de salsa Worcershire
2 cullerades de mostassa de Dijon
1 cullerada de pebre vermell fumat

Preparació:

Posar en una cassola 2 tasses de vinagre de malta, 1 litres d'aigua i 3 branques de canyella. Afegim 5 cullerades de sal gruixuda i 1/2 tassa de sucre moré. Afegim una ceba tallada en 4 trossos i 3 fulles de llorer.


Dobleguem les costelles dins la cassola i ho podem al foc.


Ho deixem coure uns 30-40 minuts.


Mentre prepareu la salsa. En una cassola posem el burbon 1 tassa, 1 tassa de xarop d'auró, 1 tassa de vinagre de malta i 1 tassa de salsa Worceshire. Afegim 2 cullerades de mostassa de Dijon i  1 cullerada de pebre vermell fumat.


Bullir-ho a foc lent 5 minuts. No cal reduir-ho molt, ja es reduirà al forn.
Preescalfem el forn a 220º. Traiem les costelles de la cassola i les posem en una plata de forn.


Les col·loquem amb la carn cap avall i aboquem per sobre la salsa.






Introduïm les costelles dins el forn i les deixem coure 15 minuts. Donem la volta a les costelles i les anem banyant amb la salsa. Ho introduïm 15 minuts més i ja ho tindrem preparat.


Cap comentari:

Publica un comentari