Ingredients:
1 Kg de filets fins de llom de porcPernil salat en llesques fines
Formatge en llesques
2 cebes de Figueres
2 grans d'all
20-30 ametlles crues
500ml de caldo de carn
200ml de vi blanc o ranci
Sal, pebre, oli d'oliva verge
Julivert
Preparació:
Comenceu preparant el que serà la salsa d'acompanyament de la carn. Peleu la ceba i talleu-la a rodanxes. Poseu una cassola al foc amb oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi la ceba. Deixeu coure la ceba a foc mig fins que estigui rossa. Arribat a aquest punt de cocció, incorporeu a la cassola les ametlles, els alls, el vi blanc i el caldo.Tritureu-ho tot fins aconseguir una salsa fina.
Sobre el marbre, estireu els talls de llom i salpebreu-los. Sobre cada tall de llom, poseu un tros de pernil salat i a sobre un tall de formatge.
Enrosqueu els talls de llom
i fixeu-los amb un escuradents, això ajudarà a evitar que s'obrin els rotllets.
Poseu els rotllets dins la salsa d'ametlles.
Coeu-ho a temperatura mitja uns 20 minuts.
Si se us redueix massa la salsa, podeu afegir-hi una mica d'aigua. Un cop cuits, piqueu una mica de julivert i escampeu-lo per sobre. Serviu-los acompanyats d'una mica d'arròs o unes patates.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada