Ingredients:
1 Kg de salmó en lloms1/2 kg de sal gruixuda
1/2 kg de sucre
2 remolatxes
anet
1 llima o llimona
Preparació:
Deixeu els lloms amb la pell i traieu-ne les espines.Peleu les remolatxes i feu-ne llesques i talleu-les a quadradets.
En un bol, barregeu la sal, el sucre, la remolatxa, la ratlladura de llimona i l'anet tallat. Agafeu una plata i poseu-hi una mica de la barreja.
Poseu els lloms sobre la capa de sucre i sal.
Repartiu per sobre la mescla de sucre, sal i remolatxa.
Poseu un pes a sobre. Deixeu el marinat a la nevera 48 hores. Un cop passat el temps, traieu els lloms de salmó, netegeu-los i ja us els podeu menjar. En aquest punt també es pot congelar. Aquesta darrera opció us permetrà tallar-la més fàcilment. Si el deixeu una estona a descongelar es pot tallar ben fi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada