divendres, 9 d’agost del 2019

Broquetes de carbassó, cirerols i ous de guatlla

Recepta per aprofitar els carbassons tendres de temporada . Es tracta d'un entrant molt visual i refrescant que dona un bon toc de color a la taula. Energia i vitamines presentades d'una manera diferent, proveu-ho!!


Ingredients:

Cirerols (poden ser de diferents colors)
Ous de guatlla
Carbassó petit i molt tendre
Salsa de pesto
oli d'oliva extra verge
Sal
Orenga
Fulles d'alfàbrega per decorar

Preparació:

Comenceu tallant el carbassó. Renteu-lo bé i talleu llesques molt fines amb un pelador de patates. Si veieu que el centre té grana o bé és molt tou, no el talleu. Aneu posant les llesques en un bol i amaniu-lo amb l'oli d'oliva verge, orenga i sal. Deixeu-ho marinar mentre coeu els ous de guatlla.





Poseu aigua en un cassó i quan bulli, afegiu-hi el ous de guatlla. Deixeu-los coure 4 minuts. Traieu-los del foc i passeu-los per aigua. Peleu-los.
Ara ja podreu muntar les broquetes. Per fer la forma ondulada del carbassó, cal que aneu punxant els indredients un darrera l'altre amb compte i aneu-los fent relliscar per la broqueta a mesura que ho aneu fent. Aneu amb compte amb l'ou de guatlla, si exerciu molta força, se us pot trencar.

Aneu combinant els ingredients fins acabar amb el carbassó.
Poseu les broquetes en una plata de servir, amaniu per sobre amb oli d'oliva extra verge, sal i podeu repartir una mica de salsa de pesto. Decoreu amb  fulles d'alfàbrega.







Recepta de la revista Cuina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada