dimarts, 30 d’agost de 2022

Hamburguesa de vedella de Girona

 Una hamburguesa, amb bon producte no deixa de ser un àpat equilibrat i saludable, amb proteïna i hidrats de carboni... així que aquí en teniu una mostra, aprofitant la vedella de casa nostra. 


Ingredients (2 hamburgueses):

2 hamburgueses de Girona

2 bagels o qualsevol altra pa

Salsa tàrtara

2 llesques de formatge Cheedar

1 ceba

1 tomata

Oli d'oliva verge

Preparació:

Poseu una paella al foc o una planxa. Afegiu-hi oli i quan estigui calent, poseu-hi les hamburgueses i també la ceba tallada a rodanxes. 


Quan estigui tot cuit, aparteu la ceba del foc. Situeu sobre les hamburgueses les llesques de Cheedar i tapeu-ho amb una tapa. Deixeu-ho un moment fins que estigui fos. 

En la mateixa paella escalfeu-hi el pa. 


Enretireu el pa i munteu les hamburgueses. Poseu salsa tàrtara al bagel i a sobre unes llesques de tomata.


Situeu a sobre l'hamburguesa i per acabar la ceba cuita. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada