Avui us porto una recepta de la Revista Cuina, portada del mes de juliol-agost. Ja veieu que només per la pinta que té, et fa venir ganes de preparar-la. He aprofitat les tomates de l'hort de la meva mare, que són una meravella. Us animo a provar-la, és molt refrescant i podeu tenir precuita la base i muntar-la a l'últim moment.
Ingredients (6-8 persones):
Una làmina de massa brisa
100 g de tomàquets secs
500 g de ricotta
100 g de formatge feta
80 g de formatge parmesà
Una culleradeta de pela de llimona o llima ratllada
Una cullerada de cibulet picat
Una cullerada d'orenga
Una cullerada de farigola fresca
Unes fulles d'alfàbrega
Sal pebre negre
Tomàquets de diferents varietats
Preparació:
1- Preescalfeu el forn a 180 graus. Forreu un motlle de pastís amb la massa brisa, coeu-la fins que estigui daurada, podeu posar algun pes a dins com cigrons per tal que no perdi la forma la massa.
2- Prepareu el farcit, poseu en un bol tots els formatges, el tomàquet sec triturat, totes les espècies i la pela de llimona ratllada. Salpebreu el gust, i barregeu fins a aconseguir una massa homogènia.
3- Quan tingueu la massa cuita i refredada introduïu el farcit i decoreu per sobre amb els tomàquets tallats al vostre gust, acabeu el plat amb unes fulles d'alfàbrega i un bon raig d'oli i sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada