divendres, 12 d’agost del 2022

Quiche de tomates

Avui us porto una recepta de la Revista Cuina, portada del mes de juliol-agost. Ja veieu que només per la pinta que té, et fa venir ganes de preparar-la. He aprofitat les tomates de l'hort de la meva mare, que són una meravella. Us animo a provar-la, és molt refrescant i podeu tenir precuita la base i muntar-la a l'últim moment. 


Ingredients (6-8 persones):  

Una làmina de massa brisa 

100 g de tomàquets secs 

500 g de ricotta 

100 g de formatge feta 

80 g de formatge parmesà 

Una culleradeta de pela de llimona o llima ratllada 

Una cullerada de cibulet picat 

Una cullerada d'orenga 

Una cullerada de farigola fresca 

Unes fulles d'alfàbrega

Sal pebre negre 

Tomàquets de diferents varietats

Preparació:

1- Preescalfeu el forn a 180 graus. Forreu un motlle de pastís amb la massa brisa, coeu-la fins que estigui daurada, podeu posar algun pes a dins com cigrons per tal que no perdi la forma la massa. 



2- Prepareu el farcit, poseu en un bol tots els formatges, el tomàquet sec triturat, totes les espècies i la pela de llimona ratllada. Salpebreu el gust, i barregeu fins a aconseguir una massa homogènia. 


3- Quan tingueu la massa cuita i refredada introduïu el farcit i decoreu per sobre amb els tomàquets tallats al vostre gust, acabeu el plat amb unes fulles d'alfàbrega i un bon raig d'oli i sal.

                                                        

                                                           



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada