Avui per celebrar el dia dels reis hem fet aquest entrant. La combinació dels ceps i el foie-gras no falla mai.
Ingredients:
300 g de ceps congelats o frescos
1 làmina de pasta de full
All i julivert
Oli d'oliva
Sal i pebre
100 g de foie-gras fresc
Preparació:
Preescalfeu el forn a 180° o escalfeu la fryer a 160°. Talleu la pasta de full en forma de rectangles. Amb una forquilla, punxeu la pasta de full de manera que no pugi tant la massa. Quan tingueu el forn calent, introduïu la pasta de full en el forn i deixeu-a fins que estigui cuita (10-12 minuts). Mentre es cou la pasta de full poseu una paella al foc amb una mica doli i salteu els bolets ben escorreguts i nets. Saltegeu fins que perdin l'aigua i afegiu l'all i julivert picat. Salpebreu. Aneu per muntar el plat. Poseu una mica de bolets sobre la pasta de full i a sobre repartiu el foie tallat a llesques. Amb un bufador, daureu el foie-gras. Serviu calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada