Un entrant fàcil i amb una mescla interessant de gustos. El formatge de cabra, passat per la paella, és ben sabut que combina a la perfecció en les amanides. Si el barregem amb fruites passades també per la planxa, l'àcid de les fruites queda perfecte amb el formatge.
Ingredients (4 persones):
Amanides variades (escarola, enciams..)2 préssecs
2 talls de pinya natural
4 talls de formatge de cabra (en rulo)
Oli d'oliva extra verge
Sal
Vinagre de mòdena (opcional)
Preparació:
Poseu les amanides un cop netes en un bol. Amaniu-les amb l'oli i la sal i vinagre. Poseu una planxa al foc. Talleu la pinya a rodanxes, peleu-la i talleu-la a triangles. Peleu els préssecs i talleu-los a llesques. Un cop la planxa estigui calenta, poseu-hi la fruita. Quan estigui la fruita daurada per una banda, gireu-la i deixeu que es dori per l'altre costat. A la mateixa planxa, podeu fer el formatge, a foc alt. Quan estigui daurat pels dos costats, podeu enretirar-lo.
Ja podeu per anar a muntar el plat. Si teniu un anell de muntar, poseu-lo al mig del plat. Poseu a dins l'amanida i a sobre l'anell de formatge de cabra. Situeu al voltant el préssec i la pinya. Serviu mentre estigui calent el formatge.