postres perfectes per qualsevol bon àpat.
95 g de mantega
45 g de farina
3 ous
100 g de sucre
Unteu els motlles que utilitzareu amb mantega i empolseu-los amb farina. Ompliu els motlles fins a 3/4 parts amb el preparat de xocolata.
Escalfeu el forn a 220 °C i enforneu-los uns 7-8 minuts. Traieu-los del forn i espereu un moment que es refredi una mica la part exterior i amb molta cura separeu-los del motlle i emplateu-los. Serviu-los immediatament.
Ingredients (4 persones):
90 g de xocolata negra95 g de mantega
45 g de farina
3 ous
100 g de sucre
Preparació:
Poseu a fondre la xocolata amb la mantega al microones o al bany maria. Poseu en un bol el sucre i els ous i munteu-los amb unes barnilles fins que tinguin un color blanquinós. Afegiu la xocolata i la mantega fosa a la mescla anterior, utilitzant una espàtula i amb molt de compte. Aboqueu-hi la farina tamisada a poc a poc i amb moviments envolvents.Unteu els motlles que utilitzareu amb mantega i empolseu-los amb farina. Ompliu els motlles fins a 3/4 parts amb el preparat de xocolata.
Escalfeu el forn a 220 °C i enforneu-los uns 7-8 minuts. Traieu-los del forn i espereu un moment que es refredi una mica la part exterior i amb molta cura separeu-los del motlle i emplateu-los. Serviu-los immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada