Ingredients (8 panets):
500gr de farina de força175ml de llet
175ml d'aigua
1 cullerada de sucre
2 culleradetes de llevat sec (especial per fer pa)
10gr de sal
Preparació:
Barrejar en un bol la llet, l'aigua, el llevat i el sucre. Deixar-ho reposar uns 5 minuts. Afegir a la mescla anterior, la farina tamissada i la sal. Barrejar-ho fins que tingueu una massa homogènia. Amassar a mà o bé amb una màquina uns 10 minuts. Deixar reposar la massa dins el bol, tapat amb un drap de cuina, uns 50 minuts fins que hagi doblat el seu volum.Un cop hagi llevat la massa, torneu-la a amassar una mica per tal que perdi l'aire. Dividir la massa en vuit trossos i fer els panets. Situar els panets en una placa de forn, pintar-los amb una mica de llet i deixar-los llevar uns 40 minuts.
Deixeu-los coure en el forn uns 15 minuts fins que estiguin daurats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada