He extret del llibre "la cocina de Nigella Lawson" aquesta recepta de les típiques tortitas americanes. En el llibre dona les proporcions per tenir preparat en un pot la part sòlida i que quan els vulguis preparar, només hi hagis d'afegir els líquids. Si en vols fer sovint, és prou interessant.. Les tortitas convinen amb tot, dolç i també salat. En aquesta recepta jo al final hi vaig afegir xocolata.
Ingredients sòlids (per 4 vegades):
600gr de farina
3 cullerades de llevat
2 culleradetes de bicarbonat
1 culleradeta de sal
40gr de sucre avainillat o sucre normal
Barreja tots aquests ingredients i guarda'ls en un pot per tenir-los a mà quan vulguis preparar les tortitas.
Ingredients líquids ( per una vegada):
Cal afegir-los a150gr de la mescla anterior sòlida
1 ou
250ml de llet
1 cullerada de mantega fosa
Preparació:
Escalfar una paella sense cap mena de greix. Amb una cullera anar afegint massa a la paella. Pots fer-les de la mida que vulguis. Amb aquests ingredients et surten unes 10 tortitas de 10 cm. Quan vegis que surten bombolles a la massa, ja les podràs girar. Utilitza una pala de cuina,ja que si fas servir unes pinces se t'enganxarà la massa. Quan estigui dauradeta, ja està llesta per menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada