dimecres, 9 de maig del 2012

Aletes de pollastre garam masala

Les aletes de pollastre són un recurs tant per preparar un pica-pica com per fer un segon plat. Aquestes aletes estan marinades amb una salsa a l'estil indi, us encantaran si us agraden els plats especiats.


Ingredients (20 aletes):

20 aletes de pollastre
2 cullerades de tahini (salsa de sèsam)
2 cullerades de garam masala
2 iogurts grecs
2 dents d'all
oli d'oliva
sal

Preparació:

Poseu en el bol de la picadora tots els ingredients fins que quedi una pasta espessa.

   Passeu a un bol la pasta i afegiu-hi
  les aletes de pollastre.Barrejeu-ho
  fins que quedi tot ben cobert per la
  pasta. Tapeu-ho amb film i deixeu-
  ho a la nevera unes dues hores.




Un cop hagin marinat les aletes, poseu-les en una plata del forn, ruixeu-les amb un raix d'oli i deixeu-les-hi fins que estiguin cuites. Trigaran uns 20 minuts a 220º. Heu de tenir la precaució d'nar-les girant durant la cocció i si cal aneu-hi afegint oli.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada