dilluns, 7 de maig del 2012

Cupcakes de llimona

Els cupcakes estan de moda, són unes madalenes de textura molt flonja que a sobre es poden guarnir amb cremes de mantegues, de xocolates o be amb masses com el fondant. Es van fer famoses a partir de la serie Sexo en Nueva York. Aqui us poso la primera recepta, espero fer-ne més...


Ingredients (8 cupcakes):

150g de farina de rebosteria
7g de llevat en pols
3 ous
150g de sucre llustre
150g de mantega
75g de llet
ratlladura de llimona

Per la crema:
150g de mantega pomada
75g de sucre llustre
ratlladura d'una llimona
colorant de color groc

Preparació:

Per als cupcakes, poseu en un bol la mantega pomada (tova a temperatura ambient) i afegiu-hi el sucre llustre. Munteu-ho una mica amb la batedora i aneu-hi afegint els ous d'un en un. Afegiu-hi la llet i al final la farina i el llevat. Per barrejar-hi la farina feu-ho amb una llengua i sempre amb moviments envolvents.
Prepareu un motlles de cupcakes i ompliu-los fins a 3/4 parts del motlle. No pugen tant com unes madalenes. Poseu-les al forn a 180º uns 15-20 minuts. Un cop cuits treieu-los del forn i deixeu-los refredar.
Per la crema, poseu la mantega pomada, el sucre llustre, la ratlladura de llimona en un bol i emulsioneu-ho fins que quedi com una crema i hagi augmentat de volum. Un cop muntat, podeu afegir-hi el colorant  poc a poc fins que quedi del color que voleu. Poseu la crema de llimona dins una mànega pastissera i decoreu al vostre gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada