divendres, 30 d’agost de 2019

Pollastre al forn amb bacó

Una manera ràpida de fer el pollastre al forn és obert en papallona, ja hi ha al blog una recepta penjada. Aquesta és una nova versió amb bacon. D'aquesta manera, amb menys d'una hora tindreu un pollastre cuit i boníssim!!


Ingredients (4 persones):

1 pollastre
8-10 llesques de bacó
2 cebes de figueres
1 cabeça d'alls
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
1 raig de vi ranci

Preparació:

Preescalfeu el forn a 220ºC. La clau de la cocció del pollastre està en el tall. Agafeu el pollastre i poseu-lo sobre un fusta amb el pit cap avall. Amb unes tisores de cuina talleu als costats de la columna vertebral i treieu-la.

Ara gireu el pollastre. Agafeu una plata grossa. Amaniu el pollastre amb oli d'oliva, sal i pebre. Repartiu per sobre el pollastre les tires de bacó. Repartiu per la plata les cebes pelades i tallades a trossos i la cabeça d'alls tallada per la meitat. 




Deixeu-ho coure al forn uns 40 minuts. 
Passat aquest temps mireu si el pollastre es veu daurat, si és així ja el podreu treure del forn, si encara no agafa el to, deixeu-lo uns minuts més. El podeu servir acompanyat d'unes patates o verduretes. Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada