Aprofito aquest recepta per participar a La recepta del 15 que aquest mes va de CARBASSONS.
Ingredients (20 flors):
20 flors de carbassóFarina de tempura
Aigua freda
Sal
Oli per fregir
Per la brandada de bacallà:
200 gr de bacallà desalat
100 gr de patata cuita
50 gr de nata líquida
3 grans d'all
50 ml d'oli
Preparació:
Primer de tot prepareu la brandada de bacallà. Poseu en un cassó al foc, l'oli i sofregiu-hi els alls. Quan estiguin daurats, afegiu-hi el bacallà i les patates a trossos. Deixeu-ho coure tot junt uns 2 minuts. aparteu-ho del foc i poseu-ho en el vas de la batedora juntament amb la nata. Tritureu-ho tot junt i tasteu el punt de sal. Reserveu-ho si teniu dins una mànega pastissera.
Ara ja podeu preparar l'arrebossat. Poseu en un bol la farina de tempura i una mica de sal. Aneu afegint-hi l'aigua freda fins que tingueu una pasta que no sigui massa espessa. Amb la mànega pastissera, farciu les flors de carbassó i arrebosseu-les amb la pasta de farina de tempura. Poseu al foc una paella amb força oli i aneu fregint les flors. Serviu-les acabades de fregir.
A casa ens encanten les flors de carbassó, i amb aquest farcit encara més! Quina delícia!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Moltes gràcies a vosaltres per la iniciativa. Una abraçada!
EliminaSussi
Doncs em sembla una molt bona recepta, si m'hi poses bacallà! El problema serà trobar les flors perquè no tinc horta, però el dia que n'aconsegueixi tindré present aquesta recepta!
ResponEliminaHola Montse, a veure si trobes les flors a algun mercat. Aqui al mercat del Lleó de Girona normalment sempre n'hi ha. Una abraçada!
EliminaSussi
Hola Sussi, quina delícia de plat! molt delicat i boníssim, una combinació perfecta! Bona idea!
ResponEliminaA reveure! :)
Hola Bet, moltes gràcies. Ja t'aniré seguint també. Una abraçada:
ResponEliminaSussi
Hola, les has tastat en tempura? o en truita, son bonissimes també.
ResponEliminaEls badocs, així és com es diu la flor del carabasser son aptes per a molts plats
Hola Manel,a la recepta ja estan arrebossades en tempura i també les he probat sense farcir, em falta probar-les en truita. Per cert gràcies per la informació, no en tenia ni idea de que es diguèssin badocs. Fins aviat, una abraçada:
ResponEliminaSussi
M'havia perdut aquesta recepta, l'he repescat ara de la publicació de la copa de brandada amb escuma de pebrot. I és una recepta genial!! mmmm... delicius!!
ResponElimina