Les tomates a l'estiu sempre són una bona opció. La meva mare i la meva germana m'aprovisionen de tomates, que aquest any estan boníssimes. He triat les tomates de Montserrat per fer aquest entrant tant refrescant.
A diferència de la varietat Pera, aquestes per dins són ben plenes i podem aprofitar la polpa interior per barejar-la amb el farcit. Podeu farcir-els amb el que més us agradi...
Ingredients (4 persones):
4 tomates de Montserrat
2 ous
2 llaunes petites de tonyina
Oli d'oliva extra verge
Sal
Preparació:
Talleu la part de la tomata que s'enganxa a la planta per tal que us quedi planera al servir-la. Feu també un tall a la part de dalt per poder buidar la tomata i guardeu-la per al final posar-la com a tapa. Amb un buidador o amb una cullera, buideu la tomata. Treieu les llavors de la tomata que heu buidat i la que us quedi talleu-la a quadradets, reserveu-la. Bulliu els ous fins que us quedin durs (uns 12 minuts). Peleu-los i talleu-los a quadradets. Barregeu la tomata, els ous i la tonyina, saleu-ho i poseu-hi oli. Saleu les tomates buidades i farciu-les amb la farsa anterior. Amaniu les tomates amb un raig d'oli i poseu-hi a sobre el barretet que havieu reservat. Deixeu-les una estona a la nevera abans de servir.
M'encanten els de Montserrat i ara que estan tan preciosos!!!
ResponEliminaSi realment estan bonissims. Gràcies per visitar el blog. Fins aviat:
ResponEliminaSussi
Tenim recepta comuna avui, encara que els tomàquets els he fet al forn.
ResponEliminaBoníssima aquesta versió ben fresqueta.
Petonets,
Palmira
Ja he vist la teva recepta i ara que ja la calor comença a marxar probaré la teva recepta!
ResponEliminaSussi