El mojito és una beguda molt refrescant per a l'estiu. Aquesta gelatina es pot servir tant d'entrant en un pica pica com al final d'unes postres. Proveu-la, és boníssima...
Ingredients (15-20 culleres):
50 ml de suc de llima
125 ml d'aigua
2 cullerades de sucre de canya
75 ml de rom negre
10 fulles de menta
3 fulls de gelatina
Preparació:
Poseu les fulles de gelatina en remull en un bol amb aigua freda. En un recipient que pugui anar al foc, poseu l'aigua, el sucre, el suc de llima i 5 fulles de menta. Infusioneu-ho a foc baix uns 3 minuts sense que arrenqui el bull. Aparteu-ho del foc i treieu les fulles de menta. Afegiu a la mescla les fulles de gelatina i remeneu fins que estiguin ben disoltes. En aquest punt, ja hi podeu afegir el rom. Agafeu les 5 fulles de menta que teníeu reservades i piqueu-les ben menudes. Afegiu-les també, remeneu i poseu la mescla resultant en un recipient d'uns 20 cm de diàmetre. Procureu que tingui un gruix d' 1'5 cm. Poseu-lo a la nevera perque cualli un mínim d'una hora. Quan sigui el moment de servir, agafeu un tallador de galetes amb la forma que volgueu i serviu-les. També podeu remoure la gelatina i que quedin trossets trencats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada