Ingredients (4 persones):
600g de carn picada (meitat porc i meitat vedella)1 ou
All i julivert picat fi
Sal
2 cullerades de pa torrat
400 g de tomata fregida (de pot o feta a casa)
Unes fulles de romaní i farigola ( o herbes al gust)
3 cullerades d'oli d'oliva
200ml d'aigua calenta
Preparació:
Primer de tot prepareu la carn. Poseu en un bol les carns juntament amb l'all, el julivert, la sal l'ou i el pa torrat. Remeneu-ho tot molt bé. Si veieu que queda poc compacte, afegiu-hi una mica més de pa torrat. Poseu en una cassola, l'oli d'oliva i quan estigui calent, afegiu-hi la tomata fregida. Feu-ho escalfar a foc lent. Ara aneu preparant les mandonguilles. Agafeu una mica de carn i amb les mans aneu fent boletes. Afegiu-les directament a la cassola amb la tomata fregida. No cal enfarinar-les i ja veureu que no se us desfaran. Quan les tingueu totes a la cassola, afegiu-hi l'aigua i les herbes que hi vulgueu afegir.Deixeu-ho coure tot junt uns 15-20 minuts depenent de la mida de les mandonguilles. No les feu coure massa, sinó queden molt seques!!
Jolin! que cosa más apetitosa. Me ha encantado tu receta de albondigas. bss
ResponEliminaHola Lola muchas gracias!! un beso!
EliminaAi, quants de dies fa que no en faig... a veure si aquest cap de setmana m'hi poso, queden bonissimes oi? petons
ResponEliminaSempre venen de gust!! a casa als nens ni t'explico! petons
EliminaEn menys de 30 minuts es poden preparar petits miracles jejeje
ResponEliminaCom aquestes delicioses mandonguilles :o)
Petonets i bon cap de setmana,
Palmira
Gracies Palmira una abraçada, ja veus ràpid ràpiddddddddddddd
EliminaUnas albondigas buenisimas con esa salsita para mojar pan y no parar, bicos
ResponEliminaGracias Viví, un abrazo!!
Eliminaq buenas y q de salsita ñam ñam, bss
ResponEliminaSi si la salsita no es apta para regimenes!
EliminaCarayy que ricas se ven, solo nos falta el pan!! ;) Bss
ResponEliminaHola Ana, gracias!
EliminaAH pues mira! lo de no freírlas me viene muy bien,siempre intento rebajar las calorías,y así,desde luego se reducen mucho,me gusta la idea...besitos desde estepona
ResponEliminapruebalo y ya me diras, yo creo que incluso salen mes esponjosas!
Eliminatodo un clásico en nuestra cocina!!!!!! me ha punto lo de no freírlas .......
ResponEliminaBesets
Ya veras que quedan muy bien sin freirlas, creo que mejor incluso y sin tantas calorias!!
EliminaPAra mojar pan que tiene que estar esa salsita, para mí es la que más me gusta con las albóndigas
ResponEliminaBesitos
Si Carolina, la salsa no tiene desperdicio, es con pan o con pan...
EliminaDoncs tens raó, mai hi penso i ara fa molt de temps que no menjo mandonguilles, i són perfectes per portar a la feina!
ResponEliminaok pel tupper ideal. Ptons
EliminaMadre mia que problema, no se si me quedo con las albondigas o con esa salsita menuda maravilla, me quedo con el plato completo porque te ha quedado perfecto,. Un besazo querida compi
ResponEliminagracias Maria. Nos vemos en el desafio
EliminaUmmm que pinta tan rica tienen esas albondigas ;)
ResponEliminaGracias Laura!!
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