Ingredients (25-30):
200g de mantega200g de sucre
1 ou
350g de farina
50g de cacau en pols
Preparació:
Tenir la mantega a temperatura ambient; si no heu tingut temps o no hi heu pensat, poseu-la al microones uns 2 minuts, funció de descongelat. Poseu la mantega en un bol, juntament amb el sucre i bateu-ho fins que tingui un color blanquinós. Afegir-hi l'ou una mica batut. Passeu la farina per un tamís i afegiu-la al bol juntament amb el cacau. Barregeu-ho fins que quedi una mescla homogènia.Formar una bola i embolcallar-la amb paper film. Deixeu-la reposar una hora a la nevera.
Preescalfeu el forn a 180º i comenceu a tallar les galetes. Amb un corró aplaneu la massa fins que tingui un gruix d'uns 4 mm. Talleu les galetes amb tallapastes o si no en teniu ho podeu fer amb un got petit. Aneu-les posant en una plata. Introduiu-les al forn i deixeu-les coure uns 8-10 minuts.
Si teniu fondant les podeu adornar com més us agradi. Aquí us deixo unes idees.
te han quedado muy bonitas !!! bss
ResponEliminaGracias Sonia, un beso!!
Eliminaque ricas y bonitas te han quedado! me las llevo, bicos
ResponEliminaGracias Viví, cuando quieras...ya sabes. un beso
EliminaHola Sussi! No et coneixia. Les teves galetes amb fondant m'han atrapat! Ja tens una nova seguidora! Pots venir a visitar-me, si en tens ganes! Petons
ResponEliminaHola Marina,m'ha encantat el teu blog, ja ens anirem veient!! ptons
EliminaHola vengo de desafio en la cocina, soy nueva y estoy visitando los blogs para ir conociendoos poco a poco...
ResponEliminame quedo por aqui
Hola Mar, yo tambien soy nueva en el desafio, poco a poco nos iremos conociendo! un beso y gracias por la visita!
EliminaQue guapas, te estas haciendo la colección de fasciculos? me esta gustando :-)
ResponEliminaBesines
Hola Mayca, la verdad es que he comprado solo dos fascículos pero han salido muy buenas las galletas. Un abrazo!!
EliminaPreciosas las galletas Sussi y más ricas que estarían
ResponEliminaBesitos
Gracias Carolina un abrazo.
EliminaSegur que han sortit molt bones. Mai he provat aquestes proporcions així que farem aquestes galetes una tarda de fred :o)
ResponEliminapetonets,
Palmira
Hola Palmira les has de fer.. ja em diras
EliminaUnas galletas estupendas Sussi y seguro que muy ricas
ResponEliminaUn beso!!
Gracias un beso!!
Elimina