La massa del pastÃs queda molt esponjosa i de molt bon gust. La crema de sobre a base de formatge d'untar l'hem trobat una mica massa dolça pel nostre gust.
Ingredients: (14-16 persones):
4 ous150g de sucre
400g de carbassa
170g de mantega fosa
300g de farina
2 culleradetes de llevat en pols
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de canyella
125g de nous pelades
Per la cobertura de crema de formatge:
90g de crema de formatge (tipus Philadelphia)
85g de mantega
1 culleradeta d'extracte de vainilla
15ml de nata lÃquida
400g de sucre glas
Preparació:
Primer de tot prepareu la carbassa. Peleu-la i bulliu-la. Us recomano utilitzar el microones. Un cop pelada, talleu-la a trossos i poseu-la en un bol. Tapeu el bol amb paper film de manera que no surti el vapor al coure's. En 10 minuts la tindreu cuita.Preescalfeu el forn a 170º. En un bol, barregeu els ous amb el sucre i la mantega. Un cop tingueu una massa homogènia, afegiu-hi la carbassa i mescleu-ho tot bé. Afegiu la farina tamisada, el llevat, el bicarbonat i la canyella. Barregeu-jo tot bé. Poseu la massa en un motllo i coeu-la al forn uns 25 minuts ( jo he utilitzat un motllo de silicona rodó de 30cm).
Mentre deixeu refredar el pastÃs, prepareu la cobertura. Barregeu la crema de formatge, amb la mantega, la vainilla, la nata lÃquida i el sucre glas.
Amb la crema resultant cobriu el pastÃs i repartiu per sobre les nous.
Un aspecte absolutament fabulòs, a casa ens agrada la carbassa i desde fa pocs anys la descobrim amb dolç i ens encanta encara més!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
EStic com tu Palmira redescobrint la carbassa i segur que amb la proposta dels fogons encara descobreixo més plats. Una abraçada
EliminaDoncs la pinta la te molt bona Sussi!!! quina gana....
ResponEliminaJordi
Grà cies Jordi de gust estava molt bona i molt esponjosa!
EliminaMolt bò Sussie, el carrot cake es un dels meus favorits, de reposteria americana...jo tambè soc fan.. petonets!
ResponEliminaGrà cies Abril m'encanta coincidir amb gustos! estic esperant el teu pastÃs a veure com és..
EliminaQuina pinta!
ResponEliminahttp://azucarymantequilla.blogspot.com.es/
Moltes grà cies!!!
EliminaMoltes grà cies, la veritat és que la carbassa sorprèn!! Una abraçada!!
ResponEliminaTé una pinta bonÃssima!
ResponEliminaMoltes grà cies. Petons!!
EliminaMoltes grà cies, una abraçada!!
ResponEliminaAcabo de tornar d'Estats Units i quina munt m'he fet de veure pastissos dels que dius, i tots deliciosos, com el teu!
ResponEliminaMoltes grà cies per participar!
Petons
Sandra
Hola Sandra, dedueixo que el viatge ha anat super bé, una abraçada y grà cies!!
Elimina