Ingredients (4 persones):
400g d'arròs integral800ml d'aigua
1 carbassó gros
1 bròquil (bròcoli)
4 culleradetes de sal
Per la salsa de mostassa antiga:
50ml d'oli d'oliva extra verge1 cullerada de mostassa antiga
1/2 culleradeta d'all sec
1/2 culleradeta d'orenga
1/2 culleradeta de julivert picat
Preparació:
Primer de tot coeu l'arròs. Poseu l'aigua a bullir i afegiu-hi l'arròs i la sal. Triga a coure's més que l'arròs blanc. Jo el vaig deixar aproximadament mitja hora, de tota manera respecteu el temps que posi a l'envàs. Un cop cuit passeu-lo per aigua freda per aturar la cocció.Mentre es cou l'arròs podeu anar preparant les verdures. Renteu-les i talleu-les a trossos petits. El carbassó a quarts i el bròquil en petites branquetes. Poseu una mica d'oli en una paella i quan estigui calent, afegiu-hi les verdures. Saltegeu-les fins que estiguin al dente, és a dir no massa cuites. Reserveu-les.
Ara podeu preparar la salsa. Poseu tots els ingredients en un bol i remeneu-ho bé, no cal sal ja que la mostassa ja és prou forta.
Ja podeu anar per muntar el plat. Poseu una anella de servir al mig del plat. Poseu-hi l'arròs i apreteu-lo una mica. Poseu a sobre les verdures ben posades. Ja podeu treure l'anella i amanir-ho amb una mica de salsa de mostassa.
Apunts:
- Aquest plat és ideal per al tupper. Us recomano separar l'arròs de les verdures i així evitarem que aquest s'estovi. Barregeu-ho en el moment de menjar. Amaniu amb la salsa a l'últim moment.
- Si feu més arròs del compte sempre el podeu guardar a la nevera en un tupper.
Volvamos a las esencias. Sano, fácil y sabroso. ¿Se puede pedir más?. Gracias por la propuesta.
ResponEliminaSaludos desde Waterbridge.
-Andy-
Gràcies Andy, com tu dius ben saludable. Una abraçada!!
EliminaTe molt bona pinta Sussi i molt ben presentat!
ResponEliminaGràcies Abril, les coses senzilles entren més bé pels ulls si les presentem be...
EliminaAixò ens agrada molt a casa, s'assembla a molts dels nostres soprars i pel tupper va de maravella.
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Sembla impossible que encara no hagués provat mai l'arros integral però ja veus...
EliminaHola Sussi, guapa, soy María del blog Cosicas dulces...y alguna salda y tu compi de Desafío en la Cocina. He pasado por aquí porque quería derte la bienvenida y de paso conocer tu rinconcito culinario en el que, por supuesto, me quedo. Un besico
ResponEliminaGracias Maria per la bienvenida, un abrazo!
EliminaPedazo de foto y pedazo de plato!! Me quedo por tu blog por supuesto!!
ResponEliminaBienvenida al DEsfio Sussi. Un abrazote grande.
Cocina con Nieves.
Gracias Nieves por la bienvenida, un abrazo!!
EliminaBenvinguda al Desafío.....jo fa un mes que hi soc i estic encantada. Em quedo per la teva cuina
ResponEliminaptns
Hola Lidia, estic molt animada amb la proposta i la bona rebuda. Moltes gràcies, petons!!
EliminaBienvenida al desafio, te va a encantar! Por cierto, un arroz buenisimo, me encanta!
ResponEliminaPetonets!!! :)
Hola Bea, encantada con el desafio y poder conoceros. Un abrazo!!
EliminaHola compi!! Me gusta mucho tu blog, y especialmente este arroz con verduras. Es uno de mis platos preferidos.
ResponEliminaUn abrazo!!!!
Gracias por la bienvenida, un abrazo muy fuerte!!
EliminaMe encanta el arroz y esta receta me parece fantastica, bienvenida a los Desafios! bicos
ResponEliminaHola Viví muchas gracias!!
EliminaHola Sussi! Te doy la bienvenida a nuestra mini familia, un beso muy fuerte. Voy a cotillear tu blog ahora mismo.
ResponEliminaP.D. este arroz me parece rico y sano, me lo anoto!
Hola Lola, encantada de entrar en esta "mini familia" tengo muchas ganas!! un beso
Eliminahola compiiiii te doy la bienvenida de nuevoooo !!! me quedo por tu blog.. un besooo
ResponEliminaMuchas gracias, estoy encantada con vuestra acogida un beso!!
EliminaHola Sussi, abans de res, donar-te la benvinguda al grup del "Desafío"!! ja vueràs que bé que ens ho passem, jeje
ResponEliminaVeig que el teu blog té molt de perill, i no ho dic per aquest arròs integral que segur està boníssim, sino pels posts anteriors de dolços... se m'ha fet la boca aigua!!
Un petonàs molt gran!!
Hola Mabel encantada d'estar al desafio!! moltes gràcies!
EliminaHola Sussi, una receta buenísima. Me quedo con la idea de la salsa de mostaza a la antigua. Yo uso mucho la mostaza y me quedo con tu idea para probar algo nuevo. Un saludo
ResponEliminaHola Rosa gracias!! yo la probé hace poco y ahora la pongo muy a menudo en las ensaladas!! un abrazo
EliminaLas verduritas le tienen que dar un toque muy bueno!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Gracias chicas!! un abrazo!
Elimina