dissabte, 15 de desembre del 2012

Boletes de foie amb codonyat

Els nostres amics de "La recepta del 15" ens diuen adéu...Ha estat tant gran la participació en el seu repte de cada mes que després de 2 intensos anys "tanquen" el blog. No ens estranya gens, gestionar més de 100 receptes cada mes, és tota una feinada. Des d'aquí un agraïment per tota aquesta feina que ens ha permès conèixer nous blogs de cuina i també que altres em coneguessin a mi. Els seguirem com sempre en el seu blog "Els fogons de la Bordeta". Aquí va la meva participació a l'últim repte, aquest mes era fer un aperitiu de Nadal i què millor que la recepta de l'Ada Parellada.
La recepta que va fer l'Ada era només amb el foie, jo l'he farcit amb codonyat però hi podeu posar a dins el que més us agradi..



Ingredients ( 8 boletes):


50g de foie
50g de foie (mi-cuit)
4 carquinyolis
20g de codonyat

Preparació:

Poseu els dos tipus de foie en un bol i amb una forquilla, aixafeu-los fins que us quedi una pasta. Poseu els carquinyolis en una picadora i redui-los a pols, també els podeu picar en un morter. Talleu el codonyat en quadrats petits. Agafeu el foie i envolcalleu el codonyat amb ell. Doneu-els-hi forma de bola. Arrebosseu-los amb la pols de carquinyolis i ja les podreu servir.




11 comentaris:

  1. Bona idea, Sussi! Gairebé sense cuinar tenim uns entrants perfectes, i de luxe! Petonets

    ResponElimina
  2. Ostres Sussi, aquestes boletes són una autèntica temptació! Molt bona pensada posar-hi codonyat!
    Moltes gràcies per participar i per les teves paraules!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Muy buena idea... vaya bolitas mas ricas... para una cena especial genial la idea... la verdad

    ResponElimina
  4. Un entrant de luxe, ben senzill i a més amb un sabor fantàstic i combinació de textures !
    M'agrada molt,
    Petonets,
    palmira

    ResponElimina
  5. muy originales y tienen que estar buenisimo, bicos

    ResponElimina
  6. Qué aperitivo más bueno y además sencillito. Estupendo!!
    Besinos

    ResponElimina
  7. Muy buena combinación. Tienen que estar deliciosos. Además una receta sencilla. Genial

    ResponElimina
  8. Quina bona combinació, foie amb codonyat! i arrebossat amb carquinyolis! però que bo mare meva!!!!

    ResponElimina
  9. Quina recepta més curiosa! m'encanten tots els ingredients! Marta

    ResponElimina