diumenge, 9 de desembre del 2012

Rotllets primavera

Avui per dinar el dilema de molts de dies, què fem?? Miro la nevera i amb tres verduretes i uns trossets de bacon, he fet uns rollets primavera que són ràpids de fer encara que sembli molt laboriós. Les verdures saltejades al dente i amb la massa de fulls d'arrós... un moment i res a veure amb els comprats o congelats. Proveu-ho!!



Ingredients (8 rotllets):

8 fulls d'arròs grossos o 16 de petits
1/4 de col
3 pastanagues
2 cebes grosses
200g de bacon a daus
Sal
Oli

Preparació:

Primer de tot, talleu totes les verdures en juliana. Poseu oli en una paella i saltegeu primer la pastanaga. Passat un minut, afegiu la ceba. Deixeu-ho coure tot junt uns 3 minuts. Afegiu el bacon i la col. Saleu-ho i deixeu que es cogui uns 2 minuts més o fins que el conjunt estigui cuit al dente.


Mentre aneu coent les verdures, podeu posar en remull en aigua calenta els fulls d'arròs. Jo no vaig trobar de mida grossa i he fet servir-ne dos per cada rotllet. Estireu els fulls sobre el marbre i afegiu una mica del farcit. Envolcalleu el farcit i el que us sobri dels costats plegue-ho cap al centre. Després, tot plegat aneu enrotllant fins al final, d'aquesta manera no se us obrirà el rotllet.






Poseu oli en una paella i quan estigui ben calent, aneu coent els rotllets. Deixeu que quedin ben daurats i serviu-los ben calents.





10 comentaris:

  1. Jo també en faig a casa!! Són boníssims els rotllets casolans, oi? Menys oliosos segur, perquè hi ha menys pasta. Boníssims, Sussi!! M'encanta aquesta recepta.

    ResponElimina
  2. quina pinta!!! m' encantan! ho has explicat molt bè!

    ResponElimina
  3. me encanta,y que fácil se ve...besitos

    ResponElimina
  4. No tenen res a veure amb els comprats i son una mica entretinguts però tan bons!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  5. Qué buenos, tengo que probar a hacerlos

    ResponElimina
  6. Doncs aquestes receptes improvisades amb el que tens a la nevera són de vegades les més bones, Marta

    ResponElimina
  7. nunca los hice y se ven sencillos pero muy sabrosos! me has convencido! bicos

    ResponElimina
  8. Se ven sencillos de hacer. Tengo que probar que a mi marido le encantan

    ResponElimina
  9. Me gustó mucho esta receta, sobre todo para cenar alguno de esos días que no sabes ni qué hacer.

    ResponElimina
  10. No els he fet servir mai aquests fulls d'arròs però a partir d'ara en tindré a casa; trobo que donen molt de joc tant crus com fregits o al forn. Me l'apunto aquesta recepta! Una abraçada!

    ResponElimina