Ingredients (8 rotllets):
8 fulls d'arròs grossos o 16 de petits1/4 de col
3 pastanagues
2 cebes grosses
200g de bacon a daus
Sal
Oli
Preparació:
Primer de tot, talleu totes les verdures en juliana. Poseu oli en una paella i saltegeu primer la pastanaga. Passat un minut, afegiu la ceba. Deixeu-ho coure tot junt uns 3 minuts. Afegiu el bacon i la col. Saleu-ho i deixeu que es cogui uns 2 minuts més o fins que el conjunt estigui cuit al dente.Mentre aneu coent les verdures, podeu posar en remull en aigua calenta els fulls d'arròs. Jo no vaig trobar de mida grossa i he fet servir-ne dos per cada rotllet. Estireu els fulls sobre el marbre i afegiu una mica del farcit. Envolcalleu el farcit i el que us sobri dels costats plegue-ho cap al centre. Després, tot plegat aneu enrotllant fins al final, d'aquesta manera no se us obrirà el rotllet.
Poseu oli en una paella i quan estigui ben calent, aneu coent els rotllets. Deixeu que quedin ben daurats i serviu-los ben calents.
Jo també en faig a casa!! Són boníssims els rotllets casolans, oi? Menys oliosos segur, perquè hi ha menys pasta. Boníssims, Sussi!! M'encanta aquesta recepta.
ResponEliminaquina pinta!!! m' encantan! ho has explicat molt bè!
ResponEliminame encanta,y que fácil se ve...besitos
ResponEliminaNo tenen res a veure amb els comprats i son una mica entretinguts però tan bons!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Qué buenos, tengo que probar a hacerlos
ResponEliminaDoncs aquestes receptes improvisades amb el que tens a la nevera són de vegades les més bones, Marta
ResponEliminanunca los hice y se ven sencillos pero muy sabrosos! me has convencido! bicos
ResponEliminaSe ven sencillos de hacer. Tengo que probar que a mi marido le encantan
ResponEliminaMe gustó mucho esta receta, sobre todo para cenar alguno de esos días que no sabes ni qué hacer.
ResponEliminaNo els he fet servir mai aquests fulls d'arròs però a partir d'ara en tindré a casa; trobo que donen molt de joc tant crus com fregits o al forn. Me l'apunto aquesta recepta! Una abraçada!
ResponElimina