Ingredients:
1 pot de cigrons bullits1 cogombre
1/ ceba tendra
1/2 poma Grand Smith
1 iogurt grec
2 tomates seques en oli
1/2 culleradeta d'orenga
Un polsim de pebre blanc
Un polsim de pebre vermell picant
Preparació:
Escórrer els cigrons del pot i passar-los per aigua. Posar-los en la plata de servir. Tallar la ceba a quadradets petits i afegir-la als cigrons. Tallar el cogombre en 4 parts al llarg, treure les llavors per evitar que perdi aigua. Tallar el cogombre a quadradets petits i afegir al bol. Pelar la poma i tallar-la també a quadradets petits. Afegiu les tomates també talladetes petites, el iogurt i les espècies ( orenga i pebres). Remeneu l'amanida per tal que quedin els gustos ben rapartits i ja la podeu servir.
que bona te questa amb aquesta salsa
ResponEliminaTe ha quedado muy bien... poraquiyano apetecn platos frios pero me la guardo para el veranito que si que comemos las legumbres en frio...
ResponEliminapues mira que no he visto nunca los garbanzos así y me apetece probarlos,me lo apunto....besitos
ResponEliminaqué pintaza tienen por favor! ains, que yo quiero ir también a algún curso!!
ResponEliminaA mi me encantan los garbanzos en ensalada así que me apunto tu versión
ResponEliminaBesitos
Me han encantado estas garbanzos...
ResponEliminaBesets
M'encanten els cigrons, sussi!! I amb iogurt no els he provat mai. M'ho apunto! Petons
ResponEliminaa mi no me va mucho pero a mi marido si así que me guardo tu versión. bss
ResponEliminaM'encanta aquesta amanida, la preparem una mica different però m'imagino molt bé el seu sabor tan fresc :o)
ResponEliminapetonets,
palmira
Pare que tiene que estar muy buena, los probare. saludos. :-))
ResponEliminaYo siempre le tengo un poco de miedo a estas mezclas de sabores, pero seguro que merece la pena, porque la pinta es buenísima
ResponEliminaQué mezcla, nunca había visto los garbanzos con manzana. Sorprendente pero seguro que está buenísimo
ResponEliminaUna amanida original i molt gustosa, amb aquesta salseta de iogurt ha de quedar lleugera i molt bona!
ResponEliminaUna forma muy rica y original de comer legumbres, esta receta la hago ya mismo que me ha encantado
ResponElimina