dilluns, 3 de desembre de 2012

Amanida de cigrons

Com ja us vaig comentar fa uns dies, vaig assistir a un curs de cuina que va fer l'Ada Parellada a l'Hipercor de Girona. Entre les seves receptes hi havia aquesta amanida de cigrons. L'heu de tastar si us agrada la salsa tzatziki de iogurt!!


Ingredients:

 1 pot de cigrons bullits
1 cogombre
 1/ ceba tendra
1/2 poma Grand Smith
1 iogurt grec
2 tomates seques en oli
1/2 culleradeta d'orenga
Un polsim de pebre blanc
Un polsim de pebre vermell picant


Preparació:

Escórrer els cigrons del pot i passar-los per aigua. Posar-los en la plata de servir. Tallar la ceba a quadradets petits i afegir-la als cigrons. Tallar el cogombre en 4 parts al llarg, treure les llavors per evitar que perdi aigua. Tallar el cogombre a quadradets petits i afegir al bol. Pelar la poma i tallar-la també a quadradets petits. Afegiu les tomates també talladetes petites, el iogurt i les espècies ( orenga i pebres). Remeneu l'amanida per tal que quedin els gustos ben rapartits i ja la podeu servir.



14 comentaris:

  1. Te ha quedado muy bien... poraquiyano apetecn platos frios pero me la guardo para el veranito que si que comemos las legumbres en frio...

    ResponSuprimeix
  2. pues mira que no he visto nunca los garbanzos así y me apetece probarlos,me lo apunto....besitos

    ResponSuprimeix
  3. qué pintaza tienen por favor! ains, que yo quiero ir también a algún curso!!

    ResponSuprimeix
  4. A mi me encantan los garbanzos en ensalada así que me apunto tu versión
    Besitos

    ResponSuprimeix
  5. Me han encantado estas garbanzos...

    Besets

    ResponSuprimeix
  6. M'encanten els cigrons, sussi!! I amb iogurt no els he provat mai. M'ho apunto! Petons

    ResponSuprimeix
  7. a mi no me va mucho pero a mi marido si así que me guardo tu versión. bss

    ResponSuprimeix
  8. M'encanta aquesta amanida, la preparem una mica different però m'imagino molt bé el seu sabor tan fresc :o)
    petonets,
    palmira

    ResponSuprimeix
  9. Pare que tiene que estar muy buena, los probare. saludos. :-))

    ResponSuprimeix
  10. Yo siempre le tengo un poco de miedo a estas mezclas de sabores, pero seguro que merece la pena, porque la pinta es buenísima

    ResponSuprimeix
  11. Qué mezcla, nunca había visto los garbanzos con manzana. Sorprendente pero seguro que está buenísimo

    ResponSuprimeix
  12. Una amanida original i molt gustosa, amb aquesta salseta de iogurt ha de quedar lleugera i molt bona!

    ResponSuprimeix
  13. Una forma muy rica y original de comer legumbres, esta receta la hago ya mismo que me ha encantado

    ResponSuprimeix