divendres, 26 de setembre del 2014

Cintes amb rossinyols de pi

Comença la temporada de bolets!! i aquest any si que sembla que serà una bona temporada. La veritat és que el primer dia d'anar-ne a buscar he tornat a casa amb un cistell ple de rossinyols de pi i de trompetes de la mort. I amb els rossinyols de pi he fet aquesta pasta. El rossinyol de pi o camagroc, és un bolet molt gustós, ideal per fer-ne truites i amb la pasta queda també genial.


Ingredients( 4 persones):

300g de rossinyols de pi
300g de cintes
1 ceba
3 grans d'all
200ml de nata líquida
Sal i oli d'oliva


Preparació:

Netegeu bé els bolets. Poseu aigua al foc i quan comenci a bullir afegiu la sal i la pasta. Coeu-la fins que estigui al dente. 
Mentre bulliu la pasta, aneu fent la salsa. En una paella, poseu oli i quan estigui calent, afegiu la ceba picada. Enrossiu-la a foc lent. Quan estigui a punt, afegiu l'all, talladet petit.


Rosejeu-ho tot plegat i afegiu-hi els rossinyols de pi. Afegiu la crema de llet i deixeu reduir una mica fins que agafi textura de salsa.



Quan la pasta estigui cuita, escorreu-la bé i poseu-la a la paella juntament amb la salsa de bolets. Remeneu-ho una mica per tal que la pasta s'impregni del gust dels bolets i ja la podreu servir.


2 comentaris:

  1. M'encanta el camagroc, llàstima que costi tan de collir, je je je...
    Amb la pasta ha de quedar boníssim, és un bolet super gustós.

    ResponElimina
  2. Uy si Gemma, és una murga collir-los i netejar-los, però estan tant bons.

    ResponElimina