dijous, 2 d’octubre del 2014

Amanida amb formatge de cabra i fruites

Un entrant fàcil i amb una mescla interessant de gustos. El formatge de cabra, passat per la paella, és ben sabut que combina a la perfecció en les amanides. Si el barregem amb fruites passades també per la planxa, l'àcid de les fruites queda perfecte amb el formatge.


Ingredients (4 persones):

Amanides variades (escarola, enciams..)
2 préssecs
2 talls de pinya natural
4 talls de formatge de cabra (en rulo)
Oli d'oliva extra verge
Sal
Vinagre de mòdena (opcional)


Preparació:

Poseu les amanides un cop netes en un bol. Amaniu-les amb l'oli i la sal i vinagre. Poseu una planxa al foc. Talleu la pinya a rodanxes, peleu-la i talleu-la a triangles. Peleu els préssecs i talleu-los a llesques. Un cop la planxa estigui calenta, poseu-hi la fruita. Quan estigui la fruita daurada per una banda, gireu-la i deixeu que es dori per l'altre costat. A la mateixa planxa, podeu fer el formatge, a foc alt. Quan estigui daurat pels dos costats, podeu enretirar-lo. 
Ja podeu per anar a muntar el plat. Si teniu un anell de muntar, poseu-lo al mig del plat. Poseu a dins l'amanida i a sobre l'anell de formatge de cabra. Situeu al voltant el préssec i la pinya. Serviu mentre estigui calent el formatge.


8 comentaris:

  1. Me encantan las ensaladas y el queso de cabra, pero nunca he probado las dos cosas juntas. La costra te ha quedado espectacular, ¡tenía que estar riquísima! ¡Besines!

    ResponElimina
  2. Ese toque de queso en las ensaladas me encanta y la piña a la plancha ni te cuento.

    ResponElimina
  3. No soc de formatge mai però si m'agraden molt les fruites a la planxa per completar les amanides!!!
    Una abraçada, bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Menudo entrante, mas suculento y apetecible, tengo que probar la piña así un poco cocinada creo que deben de estar deliciosa así preparada. Además el colorido lo hace más rico si cabe. Un beso guapa.

    ResponElimina
  5. Me encantan todas las ensaladas con fruta y esta coronada con el queso tiene una pinta riquísima
    Besitos

    ResponElimina