dijous, 30 d’abril del 2015

Crespells de patata

Lo millor de participar en trobades de blocs, és la quantitat de noves receptes que anem descobrint. Aquest ha estat el cas del Del blog al plat d'aquest mes, quan vaig veure aquests Crepells que la Cristina del bloc CriJoArMaEl va fer del bloc VisCalacuina. Només veure'ls ja vaig pensar que els faria i que als meus fills els hi encantarien. Tal dit tal fet!! Fàcils de fer i boníssims. He tunejat una mica la recepta i hi he afegit una mica d'all i julivert.


Ingredients:

4 patates
4 cullerades de farina
4 cullerades de llet
1 ou
1 sobre de llevat
All i julivert picat (opcional)
Oli per fregir
Sal

Preparació:

Bulliu les patates i feu-ne purè. Afegiu-hi l'ou, la farina, el llevat i l'all i julivert.











Poseu una fregidora a escalfar o un cassó al foc. Poseu-hi força oli i quan estigui calent, aneu afegint porcions de puré amb dues culleretes, de manera que quedin unes boletes. 



Si al coure's veieu que es desfan, és perquè els hi falta consistència, afegiu-hi una mica més de farina. Us han de quedar al coure's unes boletes com si fossin bunyols. Aneu-los coent per tandes, assequeu-los sobre paper absorvent per enretirar l'excés d'oli. Quan les tingueu totes cuites ja les podreu servir.


4 comentaris:

  1. Quina meravella de RECEPTE.T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Aquest crespells han d'estar boníssims ! tot un perill per la dieta!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  3. Aquests crespells són la meva perdició, me n'alegro que t'hagin agradat!

    ResponElimina