dimecres, 6 de maig del 2015

Magdalenes de flam

He adaptat una recepta que fa poc va penjar en Fran del bloc !Qué rico!. M'encanta fer magdalenes però sovint no em pugen o no estan esponjoses.. No és el cas d'aquesta recepta, queden superesponjoses i molt gustoses, així que animeu-vos a fer-les. Es fan en un plis plas.


Ingredients:

1 sobre de flam (80g)
250ml de llet
1 ou
75g de mantega fosa
1 sobre de llevat
150g de sucre
200g de farina

Preparació:

Poseu en un bol la mantega i foneu-la al microones. Afegiu-hi l'ou i el sucre.


Afegiu la llet, la farina, el sobre de flam  i el llevat. Remeneu-ho tot. Preescalfeu el forn a 180º. Poseu la massa dins els papers de magdalenes, escampeu una mica de sucre per sobre i enforneu-les.


Un cop dins el forn, baixeu la temperatura a 170º. Deixeu-les coure fins que estiguin rosses.

4 comentaris:

  1. Òndia...amb un sobret de flam!!! Han de quedar molt gustoses, veritat?
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Ostres, quina manera més original de fer magdalenes, i esponjoses si que queden!
    Amb les magdalenes tinc el mateix problema: a vegades surten perfectes i altres no sé perque amb el mateix forn/recepta/ous... no pujen...
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  3. Gosto muito de madalenas, estão ficaram lindas, tem um interior delicioso
    bj

    ResponElimina
  4. No hi hagués pensat mai de fer-les amb un preparat per flams! T'han quedat amb una textura fantàstica! En prenc nota! Una abraçada!

    ResponElimina