He adaptat una recepta que fa poc va penjar en Fran del bloc !Qué rico!. M'encanta fer magdalenes però sovint no em pugen o no estan esponjoses.. No és el cas d'aquesta recepta, queden superesponjoses i molt gustoses, així que animeu-vos a fer-les. Es fan en un plis plas.
Ingredients:
1 sobre de flam (80g)250ml de llet
1 ou
75g de mantega fosa
1 sobre de llevat
150g de sucre
200g de farina
Preparació:
Poseu en un bol la mantega i foneu-la al microones. Afegiu-hi l'ou i el sucre.Afegiu la llet, la farina, el sobre de flam i el llevat. Remeneu-ho tot. Preescalfeu el forn a 180º. Poseu la massa dins els papers de magdalenes, escampeu una mica de sucre per sobre i enforneu-les.
Un cop dins el forn, baixeu la temperatura a 170º. Deixeu-les coure fins que estiguin rosses.
Òndia...amb un sobret de flam!!! Han de quedar molt gustoses, veritat?
ResponEliminaPtnts
Dolça
Ostres, quina manera més original de fer magdalenes, i esponjoses si que queden!
ResponEliminaAmb les magdalenes tinc el mateix problema: a vegades surten perfectes i altres no sé perque amb el mateix forn/recepta/ous... no pujen...
Petons
Palmira
Gosto muito de madalenas, estão ficaram lindas, tem um interior delicioso
ResponEliminabj
No hi hagués pensat mai de fer-les amb un preparat per flams! T'han quedat amb una textura fantàstica! En prenc nota! Una abraçada!
ResponElimina