Aquest mes Del blog al plat, La Mercè ens proposa fer una recepta de la Gemma del bloc Cuinant a Canet. Com cada mes és difícil triar entre tantes receptes interessants. En aquesta ocasió m'he decantat per una recepta senzilla i boníssima. Realment és una tonteria comprar els típics congelats, ja que aquests no tenen cap complicació i són rapidíssims de fer. Els meus particulars degustadors (els meus fills) evidentment li van posar un excel·lent!
Ingredients (2 persones):
2 baguettes minisTrossets de bacon
Formatge de cabra
Formatge per fondre (mozzarella)
Formatge blau
Un gra d'all
Preparació:
Preescalfem el forn a 180º. Tallem les baguettes per la meitat i les freguem amb el gra d'all.
Posem a sobre els trossets de bacon, el formatge blau a trossos, el formatge per fondre, i a sobre el formatge de cabra.
Ho introduïm al forn calent i ho deixem fins que agafi color, compteu uns 15 minuts aproximadament. Sortint del forn, serviu ràpid!!
Quin aspecte que té aquest crostini...gustosíssim!.Amb aquesta tria de formatges ha d'estar molt i molt bo! Moltes gracies per participar!, t'espero a la propera!
ResponEliminaM'alegro que us agradessin.
ResponEliminaGràcies per participar
Muas
Sempre em passa igual....mira que repasso el receptari del blog protagonista del repte i tot i aixì sempre trobo receptes en les que no m'havia fixat, com l'ha que has elegit tú...per cert molt bona tria...i segur res a veure amb el que es troba amb la secció de congelats...molt més saborós i saludable! Un petó!
ResponEliminaQuina bona idea!
ResponEliminaQuina pinta més bona!!! amb una cerveseta sopar llest!
ResponEliminaAmb aquest conjunt d´ingredients has aconsseguit una coca de formatges estupenda. Ens retrobem en el proper repte. Petons,
ResponEliminaQuin gran idea! jo de vegades els compro....però veient la foto no tenen res a veure. A més els trobo fàcils i divertits de fer.
ResponElimina