M'encanta la Lorraine Pascale, tot el que fa sembla senzill i amb una pinta espectacular. L'altre dia vaig veure com feia aquests deliciosos gnocchi, que com el títol indica són superràpids i no m'hi vaig poder resistir!!! Evidentment el farcit del formatges fa que siguin molt gustosos i suaus, us els recomano!!
Ingredients(4 persones):
100g de formatge parmesà ratllat350g de formatge mascarpone
2 ous
300g de farina
Una mica de farigola
Sal i pebre
Oli d'oliva
Salsa pesto
Preparació:
Poseu els formatges en el bol de la Kenwood.
Afegiu-hi els ous, la farina, la farigola, la sal i el pebre. Poseu el braç d'amassar i formeu una bola. Feu un rotllo amb la massa i separeu-la en tres parts. Feu un cilindre petit amb cadascun dels tres trossos. Escampeu farina per sobre del taulell. Talleu-ne porcions petites de cada cilindre, si s'enganxen, poseu una mica de farina.
Reserveu els gnocchis. Poseu una paella al foc amb oli d'oliva i coeu-hi els gnocchis. Quan estiguin rossos, doneu-los-hi la volta.
Aneu-los reservant sobre paper absorvent. Quan els tingueu tots cuits, barregeu-los en un bol amb la salsa pesto i serviu-los en un plat. Els podeu acompanyar amb unes fulles d'alfàbrega.
Els nyoquis tradicionals estan fets amb patata i, la veritat, no m'acaben de fer el pes, ara aquests a base de formatge/s semblen una cosa ben diferent.
ResponEliminaQueda anotada.
REalment queden molt més gustosos que amb patata!!
Elimina
ResponEliminaSussi; Amb formatges, quina delícia poder-los provar... encara que he estat a punt de agafar-ne un, amb aquestes "fotos" tant verdaderes¡¡
Que vagin de gust Sussi¡¡ :O)
Gràcies, estan boníssims!!
Elimina
ResponEliminaSussi; Amb formatges, quina delícia poder-los provar... encara que he estat a punt de agafar-ne un, amb aquestes "fotos" tant verdaderes¡¡
Que vagin de gust Sussi¡¡ :O)
Quins nyoquis més originals! I amb el gustet del formatge han de quedar bonísims.
ResponEliminaRecepta apuntada!
Ràpids i bons, que més volem!!
EliminaAquests nyoquis entren pels ulls... quina pinta més bona tenen! I amb formatges a la massa han de quedar super cruixents! No pot ser tanta tentació tant d'hora!
ResponEliminaPetons
Palmira