diumenge, 24 de maig del 2015

Gnocchi ràpids de Lorraine Pascale amb pesto

M'encanta la Lorraine Pascale, tot el que fa sembla senzill i amb una pinta espectacular. L'altre dia vaig veure com feia aquests deliciosos gnocchi, que com el títol indica són superràpids i no m'hi vaig poder resistir!!! Evidentment el farcit del formatges fa que siguin molt gustosos i suaus, us els recomano!!



Ingredients(4 persones):

100g de formatge parmesà ratllat
350g de formatge mascarpone
2 ous
300g de farina
Una mica de farigola
Sal i pebre
Oli d'oliva
Salsa pesto

Preparació:

Poseu els formatges en el bol de la Kenwood.





Afegiu-hi els ous, la farina, la farigola, la sal i el pebre. Poseu el braç d'amassar i formeu una bola. Feu un rotllo amb la massa i separeu-la en tres parts. Feu un cilindre petit amb cadascun dels tres trossos. Escampeu farina per sobre del taulell. Talleu-ne porcions petites de cada cilindre, si s'enganxen, poseu una mica de farina. 


Reserveu els gnocchis. Poseu una paella al foc amb oli d'oliva i coeu-hi els gnocchis. Quan estiguin rossos, doneu-los-hi la volta. 





Aneu-los reservant sobre paper absorvent. Quan els tingueu tots cuits, barregeu-los en un bol amb la salsa pesto i serviu-los en un plat. Els podeu acompanyar amb unes fulles d'alfàbrega.



8 comentaris:

  1. Els nyoquis tradicionals estan fets amb patata i, la veritat, no m'acaben de fer el pes, ara aquests a base de formatge/s semblen una cosa ben diferent.
    Queda anotada.

    ResponElimina

  2. Sussi; Amb formatges, quina delícia poder-los provar... encara que he estat a punt de agafar-ne un, amb aquestes "fotos" tant verdaderes¡¡
    Que vagin de gust Sussi¡¡ :O)

    ResponElimina

  3. Sussi; Amb formatges, quina delícia poder-los provar... encara que he estat a punt de agafar-ne un, amb aquestes "fotos" tant verdaderes¡¡
    Que vagin de gust Sussi¡¡ :O)

    ResponElimina
  4. Quins nyoquis més originals! I amb el gustet del formatge han de quedar bonísims.
    Recepta apuntada!

    ResponElimina
  5. Aquests nyoquis entren pels ulls... quina pinta més bona tenen! I amb formatges a la massa han de quedar super cruixents! No pot ser tanta tentació tant d'hora!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina