divendres, 25 de març del 2016

Corn dogs

Participo amb aquesta recepta en el sorteig del bloc de la Isabel: Las delicias de Isabel. Celebra 5 anys del bloc i ho fa regalant un kit per fer formatge a casa de la marca Lékué. Per participar ho faig amb aquesta recepta del seu bloc, em va fer molta gràcia i és ideal per festes infantils o sopars informals. Jo vaig aprofitar que venia una amiga de la meva filla sopar i els hi vaig preparar. Va ser un èxit. Es tracta d'una salsitxa de frankfurt recoberta  per una massa feta amb farina de blat de moro.


Ingredients (4 persones):

8/10 frankfurts de bona qualitat
160g de farina de blat de moro (ex. marca Pan)
140g de farina
1 culleradeta de llevat (Royal)
1 ou
350ml de llet
1 cullerada d'oli d'oliva
Pals per broquetes
Oli de girasol per fregir
(la recepta original afegeix 50g de sucre i 1 culleradeta de mel)

Preparació:

Com ja he indicat als ingredients, a la recepta de la Isabel la massa tenia un toc dolç, amb sucre i mel. Jo he optat per no posar-ho i fer una massa salada. Podeu triar. Per fer la massa, poseu tots els ingredients dins el bol de la batedora. Tritureu-ho tot. Poseu oli a escalfar, en una paella grossa. Punxeu els frankfurts amb els pals per broquetes, si són massa llargs, talleu un tros. Quan els tingueu preparats, arrebosseu els frankfurts amb la massa. Si trigueu una mica a arrebossar veureu que la massa s'espesseix molt, és degut a la farina de blat de moro. Si us queda massa espessa, podeu afegir una mica més de llet. Quan l'oli estigui calent, aneu posant els frankfurts arrebossats a la paella, 


deixeu que es quedin daurats i deixeu-los escorre sobre paper absorbent. Servir ben calents acompanyats de la salsa que més us agradi.

3 comentaris:

  1. Muchísimas gracias por participar! Te han quedado de fabula, un besazo guapa!

    ResponElimina
  2. Una recepta molt divertida!
    Sort en el concurs!!
    Petons i bon cap de setmana!
    Palmira

    ResponElimina
  3. Ui, quina bona idea per menjar frankfurts! I als nens segur que els encanta, me l'apunto. Bona Pasqua!

    ResponElimina