Avui us porto un pastís de formatge mític. Realment la seva cremositat el fa especial i boníssim, molt recomanable. Us animeu a fer-lo??? Es tracta d'un pastís de formatge amb el centre molt poc quallat, es desfà en servir-lo, ja que és molt poc dens. Si empreu unes galetes sense gluten, el podran menjar les persones celíaques.
Ingredients:
Per la base:
100 g de galetes tipus Digestive
60 g de mantega fosa
Pel farcit:
1 kg de crema formatgen tipus Philadelphia
280 g de sucre
5 cullerades de maizena (farina de blat de moro)
2 cullerades d'extracte de vainilla
Ratlladura d'una llimona
3 ous
1 rovell d'ou
340 g de crema agre (recepta aquí)
Preparació:
Comenceu preparant la base. Enceneu el forn a 180°. En un robot o de forma manual, tritureu les galetes.
Ara prepareu el farcit. Preescalfeu el forn a 200 °. Poseu els ingredients en el bol de la batedora o si ho feu a mà en un bol. Poseu-hi el formatge crema i el sucre. Bateu una estona fins que quedi amb una textura cremosa. Incorporeu la resta d'ingredients, la farina de blat de moro, els ous, els rovells, la crema agre, la ratlladura de llimona i l'extracte de vainilla. Bateu-ho tot molt bé fins que quedin tots els ingredients ben incorporats. Aboqueu la mescla de formatge sobre la base de galeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada