Si voleu veure altres receptes de bombons no dubteu a visitar el blog de "Desafio en la cocina".
Ingredients (20 bombons):
50g de xocolata blanca
100g xocolata negra 70% cacau
100g praliné d'avellana
10 avellanes
Una mica de pols d'or comestible
Preparació:
En aquesta ocasió, m'és molt difícil posar quantitats, ja que depèn molt dels motllos que tingueu i com de gruixuda feu les capes de xocolata. Per tant les quantitats són orientatives. Jo he utilitzat uns motllos especials per fer bombons de plàstic, de mitja esfera. Primer de tot, foneu la xocolata blanca al microones, vigileu sempre que no se us cremi. Un cop desfeta i que no estigui massa calenta, agafeu-ne una mica amb el dit i passeu-la pels motllos. Perquè quedi com un marbrat, no heu de fer una capa homogènia sinó que quedi una mica pintada la base. (La tècnica l'he treta d'en Josep Mª Ribé del programa De chocolate de Canal Cocina, és un crac!!). Deixeu refredar la xocolata blanca. Si voleu accelerar els passos, podeu posar-lo al congelador.
Ara foneu la xocolata negra al microones. Traieu els motllos del congelador o nevera i feu un bany amb la xocolata negra. La idea, és que quedi una capa homogènia, moveu el motllo per tal de treure el sobrant de xocolata. Torneu-lo a refredar per tal que qualli la xocolata. Un cop ja tingueu una capa endurida, poseu una mica de praliné d'avellana i al mig mitja avellana. Vigileu de no omplir-lo fins a dalt, ja que encara falta fer la base del bombó amb xocolata. Torneu a fondre xocolata negra al microones i poseu la última capa sobre el praliné. Aquesta última capa farà de base del bombó. Deixeu refredar el bombó i quan estigui la xocolata dura, ja el podreu treure del motllo. Jo per sobre hi he posat una mica de pols d'or perquè quedessin més festius.
Que bueno y bonito el bombon....
ResponEliminaQué toque más sofisticado le da el oro comestible. Ideales para colocar en la mesa de Navidad
ResponEliminaoh!! T'han quedat espectaculars!! Llàstima que no es puguin tastar, les fotos... he he. Bones festes!!
ResponEliminaq presentación mas linda y que ricos te quedaron !!! un beso
ResponEliminayo quieroooooooooooooooooooo,, que ricos!!!! besitos
ResponEliminapero que rico madre mía,te han quedado precioso...besitos
ResponEliminapero bueno menudo mordisquito más rico que se ve, madre mía te han quedado geniales, y encima praliné....yo quiero una hermana y amiga que me lo pase a mí también..jejjej
ResponEliminapara empezar y no parar que buenos
ResponEliminaMi querida compi, te han quedado unos bombones de cine, por fuera preciosos, y por dentro divinos con ese toque de praline, una verdadera maravilla. Un abrazo, y felices fiestas, para ti y tu seres queridos
ResponEliminaTengo debilidad por las avellanas jeje por eso rellené los mios tambien con ellas ;), así que sobra decir que me encantan tus bombones, se ven deliciosos ;)
ResponEliminaRicos ricos y de lujo, que mas se puede pedir?? :)
ResponEliminaT'han quedat molt bonics!!!! I segur que tenen un sabor molt bó!!!!!!! ,-)
ResponEliminaQue buenos y bonitos todo un lujo de bombones. saludos. :-))
ResponEliminaFeliz Navidad.
T' han quedat perfectes!!! M" encantan tan rodonets!
ResponEliminaI el.pralinè hem sembla perfecte
Sí sí són perfectes! No semblen fets a casa, qué bons!
ResponEliminaTe han quedado estupendos y muy ricos, con avellanas son mis preferidos.
ResponEliminaFelices Fiestas
Cocinando con Montse
Que bonitos te han quedado y el polvo de oro da un toque muy navideno!
ResponEliminaUna preciosidad, te han quedado muy bien.
ResponEliminaQue maravilla, el polvo de oro les dan un toque espectacular. Un saludo.
ResponEliminaHola Sussi!!!! te han quedado de lujo!!!!!
ResponEliminaBesets
Me gusta mucho tu propuesta. Ese praliné debe de estar exquisito. Muchos besos y felices fiestas
ResponEliminaSussi, te han quedado unos bombones de confitería chiquilla. Preciosos por fuera y mucho más por dentro
ResponEliminaBesitos
T'han quedat molt bé aquests bombons, com per menjar-ne un ara mateix!
ResponEliminaPetonets i bones festes,
Palmira
Tenen un aspecte perfecte. Hem coincidit amb el praliné d'avellana, així que no m'he d'imaginar el sabor per dir-te: boníssims. Petons,
ResponEliminaPilar
T'han quedat perfectes i el praline boníssim! M'encanta la presentacio!
ResponEliminaBon Nadal!
Petonssss
Fantásticos!!! Te han quedado, tienen de estar buenísimos. Con tu permiso me quedo por aqui. Besos
ResponEliminaHola guapa, se ven deliciosos, besos.
ResponEliminaVeus com no m'havia passat???
ResponEliminaSegur que ja no t'en recordes d'aquests bombons, jeje però he de dir-te que et van quedat espectaculars per fora i per dintre.
Un petonàs.
Per cert, la propera vegada, a vuere si m'envíes uns quants, que tampoc estem tan lluny!! jajjaja