Ingredients (4 gotets):
100g de foie250 ml de nata líquida
2 cebes grosses
3 cullerades de sucre
250ml de Damm Lemon 6/4
3 fulls de gelatina
Sal i pebre
Preparació:
Primer de tot prepareu la mousse de foie. En un cassó poseu la nata a escalfar juntament amb el foie tallat a trossets. Abans que arrengui el bull, aparteu-lo del foc i passeu-lo per la batedora fins que quedi una mescla homogènia. Passeu-ho a un bol i reserveu-lo a la nevera fins que es refredi. Si teniu sifó podeu posar la mousse en el sifó i reservar-lo a la nevera fins el moment de servir.Prepareu la gelatina de cervesa. Poseu els 3 fulls de gelatina en remull amb aigua freda. Poseu la cervesa en un bol i escalfeu-la una mica al microones. Afegiu-hi els fulls de gelatina, remeneu-ho bé fins que es dissolgui la gelatina i poseu-la a la nevera fins que qualli.
Prepareu ara la ceba caramelitzada. Talleu la ceba en rodanxes. Poseu una mica d'oli en una paella i afegiu-hi la ceba i la sal. Remeneu la ceba i quan comenci a estar transparent, afegiu-hi el sucre. Coeu-la a foc baix fins que quedi caramelitzada.
La gelatina i la mousse de foie han d'estar un mínim de 2 hores a la nevera. Passat aquest temps, agafeu la mousse de foie i si no teniu sifó munteu la barreja de nata i foie amb les varetes de la batedora fins que monti i quedi esponjós.
En aquest punt ja podreu muntar els gotets. Poseu la ceba caramelitzada calenta al fons del got. A sobre amb una mànega pastissera o amb el sifó, aboqueu-hi la mousse de foie. Agafeu la gelatina de cervesa i talleu-la a trossets petits. Remateu el gotet amb la gelatina de cervesa.
ME PARECE UNA PROPUESTA ORIGINAL Y MUY BUENA. SE VEN UNOS VASITOS PRECIOSOS. BESOS
ResponEliminaGracias Anna si te gusta el foie tienes que provarlo!
ResponEliminaSussi
Molt original i a més la presentació és perfecta!
ResponEliminaMolta sort...
Petonets,
Palmira
Gràcies Palmira, una abraçada!!
ResponEliminaSussi