Ingredients (6 persones):
1 pollastre (1'1-1'2 Kg)400g de xampinyons
250ml de cervesa
2 cebes grosses
10 grans d'all
sal
pebre
Per la picada:
3 grans d'all4 fulles de julivert
Dues torradetes
6 ametlles o avellanes
sal
Preparació:
Primer de tot talleu el pollastre en vuit trossos. Salpebreu-lo i poseu-lo a rossejar en una cassola amb una mica d'oli.Mentre es rosseja el pollastre, poseu els xampinyons nets i tallats a quarts en una paella perquè perdin l'aigua sobrant. Quan estiguin una mica cuits, reserveu-los.
Quan ja estigui ros, afegiu-hi la ceba tallada a rodanxes, els alls i els xampinyons. Remeneu-ho tot i afegiu-hi la cervesa.
Deixeu-ho coure tot junt durant uns 15-20 minuts. Passat aquest temps prepareu una micada amb el morter o bé amb la batedora de les ametlles, pa torrat, all, julivert i una mica de sal.
Afegiu a la picada una mica del suc de la cassola, diluïu-ho bé i aboqueu-ho dins la cassola. Deixeu-ho coure uns minutets més (5 màxim) i ja podreu servir-ho. Si el prepareu d'una dia per l'altre....millor.
Una recepta molt apanyadeta, mira que el pollastre el preparo amb vi, cava, sidra però mai he pensat fer-lo amb cervesa...
ResponEliminaM'encanta l'idea, la guardem per molt aviat!
Petonets i bon cap desetmana,
Palmira
Moltes gràcies Palmira, prova-ho que ja repetiras... Una abraçada
EliminaSussi
Un pollastre molt sabrós !!
ResponEliminaUna abraçada
Sara
Moltes gràcies, de veritat que era molt gustós.
EliminaSussi