També vam descobrir les cerveses Auseken que utilitzem a la recepta. Us la recomano!!
Ingredients (4 persones):
1 morro de porc750g de patates del bufet
150ml de Cervesa daurada Auseken
100g de sucre
Sal i pebre
Cibulet
Una branqueta de romaní
50g de mantega
50ml de llet
oli d'oliva extra verge
Cibulet
Preparació:
Primer de tot courem el morro. Poseu en una olla a pressió aigua i el morro. Quan arrenqui el bull canvieu l'aigua. Torneu a posar aigua a l'olla de pressió, poseu-hi a dins el morro, sal i el romaní. Tapeu l'olla a pressió i deixeu-ho bullir 1 hora i 15 minuts. Prepareu la crema de patates. Peleu-les i talleu-les a trossets i poseu-les a bullir amb aigua i sal fins que estiguin cuites. Un cop cuites passeu-les pel passapurés i barregeu-les amb l'oli la mantega, la llet i una mica de l'aigua de la cocció, fins que us quedi un puré amb la textura que més us agradi.Prepareu el morro. Un cop bullit, asseque-lo bé i talleu-lo a trossets. Poseu un cassó amb oli a bullir i aneu afegint-hi el morro. Coeu-lo fins que estigui ros. Aneu amb compte ja que l'oli esquitxa molt.
Poseu en un cassó la cervesa i el sucre i feu-lo bullir fins que espesseixi una mica.
Munteu el plat, poseu al fons la crema de patates del bufet, a sobre el morro confitat i regueu-lo amb una mica de reducció de cervesa. Podeu acabar el plat amb una mica de cibulet per sobre.
Això te molt bona pinta ehhh... quina gana! petons!
ResponEliminaGràcies Cinta!!!
EliminaEl porc preparat amb cerveza sempre m'agrada i així, caramelitzat m'entra gana jejeje
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Aquestes cerveses tradicionals estan molt bones i realment per cuinar no tenen res a veure amb les altres. Gràcies
EliminaMuy buen blog, felicitaciones!
ResponEliminaUn abrazo.
HD
Muchas gracias Humberto. Saludos!!
EliminaSussie, jo tambè era allà i t'ha quedat fantàstic.... espero que el foc si et funcionès! El morro no m'entusiasma, però es igual el puré be s'ho val!
ResponEliminaSi Abril quina mala sort pobres! a mi tampoc m'agrada gens el morro però així bullit i fregidet.. a casa va volar, fins i tot els nens.
ResponEliminaMira que erem pocs allí, a veure si coincidim en algun altre lloc i ens podem conèixer. Una abraçada Abril!!