Ingredients ( 4 persones):
2 paquets de pasta de full o brisa200g de bacon a daus
2 carbassons
200 ml de nata líquida
3 ous
1/2 culleradeta de sal
Oli
Preparació:
Primer de tot preescalfeu el forn a 180º. Agafeu 4 motllos individuals (jo faig servir les cassoletes de la crema catalana). Perque se us desmotllin bé, passeu-hi una mica de mantega i farina o bé poseu-hi un full de paper sulfuritzat (el que porta la pasta de full). Retalleu 4 rodones de pasta, uns dos centímetres més grossa que els motllos i poseu-la en els motllos. Punxeu-la amb una forquilla perque no pugi en excés. Us recomano que poseu a sobre la pasta de full un altre tros de full sulfuritzat i a sobre alguna cosa que serveixi de pes com ara uns cigrons crus. Un cop tingueu el forn calent, introduiu-hi els motllos i deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Mentre tant prepareu el farcit. En una paella poseu a coure amb força oli, el carbassó tallat a rodanxes. Un cop cuites, reserveu-les. En una paella poseu a coure una mica el bacon. En un bol, barregeu els ous batuts, la crema de llet i la sal.
Un cop tingueu precuita la pasta de full, treieu-la del forn. aparteu el full sulfuritzat i els cigrons i disposeu-vos a posar el farcit. Poseu al fons una mica de bacon i a sobre, distribuïu les rodanxes de carbassó menys 16 rodanxes per posar al final. Repartiu la barreja dels ous a sobre el carbassó i al final poseu 4 rodanxes per sobre. Poseu-ho un altre cop al forn uns 20-30 minuts. Serviu-los calents.
M'agrada la idea de fer-les individuals. No ho havia pensat abans ;-) Segur que estaven molt bones!
ResponEliminaMolt gràcies, i individuals millora la presentació.
EliminaSussi
Molt apanyat per una cena ràpida amb amics!
ResponEliminaPalmira
Si és força resultona i senzilla
EliminaSussi