Ingredients (14 magdalenes):
180 g de sucre225 g de farina
1 cullerada de llevat
2 ous
100 ml d'oli de gira-sol
150 ml de llet
Pela de 1/2 llimona ratllada
50 g de perles de xocolata
Sucre per posar per sobre
Preparació:
Per començar, es posa l'oli en un bol, juntament amb la pela de la llimona ratllada, la farina tamisada, el llevat i la llet. Barregeu-ho tot bé. Afegiu-hi el sucre i els rovells dels ous. Barregeu-ho tot molt bé. Si teniu un robot o bé amb les barnilles, bateu-ho tot una estona fins que us quedi una mica esponjós. A part, munteu les clares d'ou amb unes barnilles (2 minuts màxima potència cooking chef). En aquest punt, afegiu les clares a punt de neu a la barreja anterior.Feu-ho com sempre, amb moviments envolvents per tal que no es baixin les clares. Prepareu els motlles. Empleneu-los 2/3 parts, ja que sempre pugen una mica. Un cop posades en el motlle hi podeu afegir per sobre una mica de sucre o perles de xocolata. Poseu-les a coure a 180° al forn uns 15 minuts o fins que veieu que queden una mica daurades.
Las magdalenas te quedaron diciendo comerme comerme. hija que pinta de esponjosas tienen,
ResponEliminasaludos. cocinando con cintro. :-))
Hola guapa,que ricas las magdalenas,tengo los moldes nuevos y quiero estrenarlos pronto asi que me apunto tu receta...besitos
ResponEliminaTe han quedado unas magdalenas realmente buenas, por fuera te han subido un montón y por dentro muy jugosas. Es una receta que tengo que probar. Besos
ResponEliminaT'han quedat molt bé, i semblen molt esponjoses! una abraçada!
ResponEliminaoh que bones! T'han quedat molt esponjoses, veig! I un poc més i vessen! Doncs allò que diuen, llepa que vessa! O en aquest cas, menja que vessen!! M'han agradat molt.
ResponEliminatienen una pinta fantastica, bicos
ResponEliminaFantàstiques aquestes magdalenes per el teu primer repte.
ResponEliminaMai le he preparat amb les clares muntadas, queden molt bé!
Petonets,
Palmira
Deliciosas, me encantan las magdalenas caseras ;)
ResponEliminaTe han quedado deliciosas!!! me encanta hacer magdalenas...
ResponEliminaBesets
Benvinguda Sussi!!! tenen molt bona pinta. Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. petonets
ResponEliminaQuina bona pinta! Avui jo tambe he fet magdalenes, m'encanta la bona olor que deixa per tota la casa!
ResponEliminaPetons
Deliciosas te han quedado estas magdalenas, tienen una miga que dicen como tienen que estar, de ricas y jugosas. Mil besicos
ResponEliminaQué esponjosas, una pinta estupenda!!
ResponEliminaT'han quedat molt esponjoses! I amb les perles de xocolata han de ser ben bones.
ResponEliminaAra mateix n'agafaria un parell per esmorzar ;)
Em pensava que havies batut les clares a mà, sóc incapaç...Amb la foto del tall no queda cap dubte de que són esponjoses.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.