Vaig compartir l'alegria amb en Manel de Cuina generosa (millor recepta saludable) i l'Àngels de Àngels cuina (millor recepta creativa).
Josep Sucarrats, jo, Àngels, Manel i Pep Nogué |
Ahir va estar un dia ple d'emocions, especialment per poder conèixer a molts companys bloguers, que com jo comparteixen la passió per la cuina. Aquesta prestigiosa revista (que segueixo des del primer exemplar que va sortir), va organitzar un seguit d'activitats per a tots els finalistes al concurs molt interessants que tot seguit us explicaré.
En el marc de la "Festa del porc i la cervesa" de Manlleu, el director de la revista Cuina Josep Sucarrats ens va anar guiant per les diferents activitats que ens tenien preparades.
A les 10 del matí van fer una visita a la cerveseria Pilster de Manlleu, on elaboren de forma artesanal cervesa. Els dos propietaris ens van explicar tots els secrets de l'elaboració de la cervesa! Tot i que ens va agradar molt, no ens en vam poder endur a casa, ja que pel moment només elaboren cervesa de barril per a bars. Un cop acabada la visita, ens van oferir un tast de cervesa i un esmorzar amb embotit de Manlleu.
A les 12, a l'Aula Mercat del mercat de Manlleu, el cuiner Pep Nogué ja ens esperava per preparar-nos tres receptes, totes tres, amb el porc com a protagonista; Platillo de botifarres, Bikini de pernil dolç amb serrat d'ovella, rossinyols i mantega de tòfona i coca de "picadillo". Les tres receptes boníssimes i a més guarnides amb la gràcia que té de per sí en Pep Nogué!!
A les 2 ja vam anar a dinar, que com entendreu de gana poca!! Però no vam deixar res al plat, ja que la cuina del restaurant Sambucus tampoc no es pot desaprofitar. Sambucus però és més que un restaurant, ja que són una cooperativa de productes ecològics i a més donen feina a persones amb risc d'exclusió, en definitiva, una fórmula d'èxit i molt lloable.
A les 5 i ja per acabar amb les activitats del dia, vam poder visionar el documental "La matança del porc a pagès" de Pep Nogué i Jordi Vilarrasa (xarcuter), molt interessant, que em va fer recordar quan feien la matança a casa quan era petita.
I un cop acabat el documental, van lliurar els premis a les receptes guanyadores elaborades amb pernil cuit, patrocinat per La Selva. I aquí la meva sorpresa quan van dir la meva recepta!! Aquí, el premi:
No deixeu de veure les receptes del altres blogs finalistes!! Una salutació a tots ells, em va agradar molt passar el dia amb vosaltres i gràcies a la Revista Cuina!!
Helena (Acabat de fer), Anna (M'agrada cuinar), Elisabet (Tastarutes), Laura (Coure Coulants), Eduard (De plat en plat), Mireia i Bet (Els fruits saborosos), M. Glòria(No tot són postres a la cuina), Marga (L'hora del túper), Isabel (Els fogons de la Isabel), Julia (Un tast d'Ucraïna), Laura (Cuinejar), Manu (Las recetas de Manu), Marina (Tapa't de tapes), Nani (La cuina violeta), Gisela (No hi ha ous), Sílvia (Nuni cuinetes), Núria (La Núria a la cuina), Miquel Àngel (Pebrots verds), Sandra (Els fogons de la Bordeta), Lluís (Tiritinyam), Gemma (Food and cakes), Montse (Rhubarb and Samphire)
Enhorabona!!! I molt de gust de conèixer-te en directe per fi :)
ResponEliminaGràcies Gemma, a mi si que em va fer il·lusió conèixer-te!! petons
EliminaEnhorabona!!!!!
ResponEliminaI a més un dia fantàstic !!!
Petons,
Palmira
Gràcies Palmira va ser un dia fantàstic!!
EliminaFelicitats bonica, quina embeja de dia. Petons. Yolanda.
ResponEliminaSi va ser genial, moltes gràcies!!
EliminaEnhorabona Sussi, la feina ben feta sempre dona alguna satisfacció extra. Disfruta-ho! Petons,
ResponEliminaPilar
Gràcies Pilar, una abraçada!
EliminaDoncs moltíssimes felicitats pel premi :)
ResponEliminaMoltes gràcies!!
EliminaMoltíssimes felicitats, Sussi!! Quina il·lusió, tenir-te de guanyadora!!
ResponEliminaA mi si que m'ha fet il·lusió conèixer-te! petons
EliminaLa recepta és boníssima, avui he pogut tafenejar-la... Moltes felicitats de nou!!! I molt contenta de coneixe' t també.... Ptns!!
ResponEliminaMoltes gràcies, coneixer-vos ha estat el millor, fins aviat!! petons!
EliminaLa recepta és boníssima, avui he pogut tafenejar-la... Moltes felicitats de nou!!! I molt contenta de coneixe' t també.... Ptns!!
ResponEliminaHola Sussi!!! Moltes felicitats de nou...tens un bloc super maco...de veritat! I quines receptes tant interessants...mmmm
ResponEliminaQue bé que ens hem conegut....ha estat un plaer i espero poder tornar a coincidir!
Ah...i el post molt guay!
Una abraçada!!!!
Gemma de Food&Cakes by GB
PEr mi si que ha estat un plaer Gemma, fins molt aviat! petons!
EliminaMoltes felicitats Sussi! Quina crack ;-) La recepta s'ho mereixia. Per cert, t'has oblidat de mi ;-(
ResponEliminaAY!! perdona, això si que em sap greu, justament el teu no té perdó, ara ho rectifico!! petons
Eliminafelicitats de nou pel premi, sens dubte ben merescut. que en gaudeixis molt!
ResponEliminaGràcies Manel igualment! una abraçada!
EliminaMoltes felicitats per aquest premi, ha de fer molta il.lusió.
ResponEliminaPetons.