Ingredients (4 persones):
500g de mongetes seques o 1,5 pots de mongetes cuites4 xorissets per coure
500g de costella de porc
2 cebes grosses
2 tomates madures
Oli, sal i aigua
Preparació:
Si utilitzeu mongetes seques, la nit anterior poseu-les en remull.Poseu oli a la paella i quan estigui calent, daureu la costella i el xoriç tallat a trossos.
Quan estigui daurat, enretireu-lo del foc i reserveu. En el mateix oli, daureu la ceba ratllada o tallada a daus petits. Quan estigui una mica daurada, afegiu-hi la tomata ratllada. Deixeu coure fins que la tomata estigui cuita.
En aquest moment, afegiu les mongetes, les costelles i el xoriç. Remeneu bé i cobriu amb aigua freda.
Deixeu coure una mitja hora, fins que estiguin cuites les mongetes. Si va absorvint l'aigua, aneu-hi afegint aigua freda. Serviu-lo ben calentet!!
Les llegums són un aliment molt sa i molt nutritiu.
ResponEliminaUn guisat boníssim per un motiu molt bonic!
que rico!!!!,me encanta!! y para mojar pan,, hummmmm, un besito
ResponEliminaAquest plat ho té tot per a ser un bon exemple de recepta per aquest gran recapte d'aliments!
ResponEliminaUn bon exemple per menjar bé i a bon preu per una gran causa!!!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
ummm puc senitr la flaire del xoricet!! quina gana ;-)
ResponElimina