Ingredients (4 persones):
320-350g d'arrós arborio/carnaroli/bomba
2 cebes grosses
Oli d'oliva extra verge
300-400g de rossinyols
1l de caldo de verdures
Sal
Parmesà
Preparació:
Ratlleu la ceba. Poseu una cassola al foc i poseu-hi l'oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi la ceba trinxada. Deixeu-la coure a foc mig fins que estigui una mica rossa. Mentre, netegeu els bolets i talleu-los a llesques. Afegiu els bolets i deixeu que agafin el gust de la ceba durant un minut.Afegiu l'arrós i deixeu també que es rossegi. Escalfeu el caldo i aneu afegint a poc a poc a l'arrós. A mesura que l'arrós absorbeixi l'aigua, afegiu-ne més. Així fins que l'arrós estigui cuit. No el deixeu coure massa!! Quan estigui al dente, enretireu-lo del foc i afegiu-hi el parmesà. Remeneu amb compte i amb l'escalfor el parmesà s'anirà fonent. Serviu calent i ratlleu per sobre una mica més de parmesà.
Que rico y sencillo, muchas gracias y buenas noches.
ResponEliminaFacilisimo!!
EliminaA casa també quan cau risotto (o arròs) tinc la familia ben contenta, encara que sigui amb moixerons secs collits pel meu pare!!!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Qualsevol excusa és bona!!
EliminaRiquísimo en casa nos gusta mucho,a ti te ha quedado estupendo. .
ResponEliminaAcabo de hacerme seguidora tuya y me quedo por aquí, si te viene de gusto te pasas por mi blog.
Un abrazo.
Gràcias ahora voy a verte, un beso!!
Eliminaque facilito!! y se ve riquisimo, y muy jugoso! un bikiño
ResponEliminaGracias, fácil, fácil!!
EliminaL'he fet avui amb rossinyols collits per nosaltres mateixos. Ha quedat excel·lent!!! Moltes gràcies per la recepta! 😋
ResponElimina