Aquestes són unes postres ideals per després d'un àpat complert. Tot i ser dolç, la pinya és molt digestiva i ens ajudarà a pair un àpat suculent. La combinació de la pinya àcida amb el cruixent de la crema cremada és perfecte!!
Ingredients (6-8 persones):
750 ml de crema pastissera
1 pinya
Sucre
Preparació:
Peleu i talleu la pinya a rodanxes. Poseu-la en un plat.
Poseu a sobre la pinya una bona capa de crema pastissera.
Escampeu per sobre sucre en abundància. Prepareu el soplet o el cremador. Acosteu el cremador al sucre i deixeu caramelitzar.
Quan estigui ben daurada i torrada la superfície de la crema ja podeu servir-la.
Deliciós, Sussi! En faré avui, a veure!
ResponEliminaGenial combinació. A vegades l'he fet amb poma rallada y també es deliciosa... Enhorabona i moltes gràcies per compartir :)
ResponEliminaEs un dels meus postres favorits desprès d'un àpat una mica llarg :o)
ResponEliminaEl contraste de sabors i textures és genial!
Petonets i bon cap de setmana,
palmira
Un clàssic sensacional que no passarà mai de moda!
ResponEliminaTé l'èxit assegurat!