Ingredients (4 persones):
300-350g d'ones
1 carabassó gros
1 ceba grossa
2 pastanagues
2 cullerades d'all i julivert ben picat
Aigua i sal
Oli d'oliva extra verge
Parmesà ratllat
Preparació:
Poseu aigua en una olla. Saleu-la i poseu-la a bullir. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la pasta. Deixeu-la coure els minuts que us recomani el fabricant. Mentre el cou la pasta, prepareu la verdura, talleu-la en juliana i coeu-la. Jo l'he cuit en el recipient Lékué pel microones per tal que no absorbeixi massa oli.
Poseu oli en una paella grossa i quan l'oli estigui calent, afegiu l'all i julivert, abans no estigui massa cuit, afegiu les verdures cuites i tot seguit la pasta escorreguda. Doneu-hi unes voltes i serviu tot seguit. Ratlleu per sobre una mica de formatge parmesà.
Amb molta verdura és com més m'agrada la pasta!
ResponEliminaGenial el plat d'avui!
Petonets,
Palmira
Un palt de pasta sa, gustós i amb l'èxit assegurat!
ResponEliminaPasta, pasta, que rico te ha quedado y con una pinta buenisima y con verduras mmmm me encanta
ResponEliminaBesos
¡Hola! Acabamos de descubrir tu blog y te seguimos desde ahora. Ojalá que también te guste nuestro espacio :D
ResponElimina¡Un abrazo grande de parte de los tres!
www.melodiasporescrito.com
M' agrada molt aquest plat de pasta, a més queda super vistós!
ResponElimina