Ingredients:
6 bescuits (tipus sobaos)1 tarrina de formatge Philadelphia
150g de xocolata negra
Decoracions de colors (boletes, fideus..)
Preparació:
Poseu en un bol els bescuits i amb les mans els tritureu fent trossos petis. Afegiu-hi la crema de formatge Philadelphia i remeneu-ho tot fins que tingueu una massa homogènia. Tingueu cura de no remenar-ho massa, sinó el formatge s'escalfa i les boles es desmunten al posar-hi els palets. Feu boles amb les mans. Foneu la xocolata i unteu la part final dels palets amb la xocolata (farà de cola). Punxeu les boles preparades amb la part final dels palets que tenen xocolata. Poseu-les en un plat i deixeu-les mitja hora a la nevera. Així aconseguireu que la bola quedi dura i no es desfaci. Un cop refredades les boles, ja podreu banyar-les amb la xocolata. Deixeu que caigui l'excés de xocolata.
Poseu-les sobre un suport amb forats o en algun lloc on pugui quedar drets. Decoreu-los amb els fideus o amb les boletes de colors.
Deixeu refredar la xocolata, (és millor deixar-les una estona a la nevera) i ja us les podreu menjar!!!
Quines cosetes més divertides!!! I els nens s'ho passen d'allò més bé, segur!
ResponEliminaPetons
Palmira
Aquestes activitats amb els nens són fantàstiques, perquè s'ho passen molt bé i participen a la cuina. A més, són unes boletes boníssimes. Petons.
ResponElimina