Ja fa uns quants dies que vaig comprar aquesta pasta i he estat cercant receptes per la xarxa. No he trobat res que em fes el pes, així que he improvisat una salsa de formatge de cabra. Ha quedat un plat de pasta boníssim. Els rínxols de la pasta absorbeixen la salsa d'una forma espectacular. Si no n'heu comprat mai feu-ho, val la pena.
Ingredients (4 persones):
350g de fusilli bucati6 llesques de bacon
2 cebes grosses
1/3 part d'un corró de formatge de cabra
300 ml de nata per cuinar
Sal i oli d'oliva
Unes fulles de marduix
Preparació:
Poseu aigua en una olla a bullir. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la sal i la pasta. Deixeu coure la pasta fins que estigui al dente (dependrà de la marca de pasta). Mentre es cou la pasta, podeu anar preparant la salsa. Poseu una paella al foc i afegiu-hi oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent, poseu-hi la ceba ratllada o tallada molt fina. Deixeu coure la ceba a foc baix fins que quedi transparent i agafi una mica de color. En aquest punt, afegiu-hi el bacon tallat a daus.
Remeneu i quan el bacon ja estigui cuit, afegiu-hi la nata i el formatge de cabra a daus (no cal enretirar la part externa). Quan s'hagi lligat la salsa, ja la podreu enretirar. Un cop tingueu la pasta cuita, poseu-la en una plata de servir i afegiu-hi la salsa. Decoreu amb unes fulletes de marduix (opcional), li dona una frescor impressionant.
que ricos con ese sabor del queso de cabra!! en casa no te dejarían ni hacerles la foto!!
ResponEliminaGracias!!
ResponEliminaNo hi ha res com un bon plat de pasta, oi?
ResponEliminaPetons,
palmira
i tant!!! petons!
Elimina
ResponEliminaUn bon plat de pasta i acompanyat amb aquest formatge de cabra... deliciós¡¡
Salutacions ¡¡ :O)
Merci Josep petons!!
EliminaQue pinta mas rica tiene este plato de pasta, se ve de lo mas sabroso, Mil besicos, si tienes un segundo pasate por mi blog, que estoy en un concurso y necesito de unos votos, si no puedes no pasa nada. Mil gracias
ResponEliminaVoy Maria besos!!
EliminaUn bon plat!!!!!!!!!
ResponEliminaDe vegades les coses mes senzilles, son les mes bones.
Un plat com aquest fa content a tothom.
Boníssim.
Gràcies Isabel!!
EliminaMamma mia que pinta tan buenaaa!!!
ResponEliminaSeguro que están buenísimos, y perfectos para los amantes del queso, como yo!
Besos
Muy ricos, besos!!
EliminaUau!! Sussi, m'has fet venir ganes de menjar pasta! Com brilla! Em sembla que ha de ser genial, pels qui som fans del formatge. Petons!
ResponEliminaGràcies Marina petons!!
EliminaQuin plat més deliciós! M'encanta el formatge de cabra i en salsa ha d'estar boníssim! Miraré de trobar aquest tipus de pasta; no l'he provada en cara! Una abraçada!
ResponEliminaÉs una delícia!! petons!
EliminaGràcies per passar per la meva pàgina!! no coneixía la teva i m'encanta!!! una nova fan ;) (venc de antojo en tu cocina)
ResponEliminaGràcies Maite, ens anirem veient!!!
Elimina