Amb mitja horeta tindreu preparats aquests cargols tan bonics i tan bons. Genials per un esmorzar o per a un berenar. Per nens i no tant nens...Ara la proposta és dolça però no crec que trigui gaire (vist el resultat) en proposar-vos una recepta en salat, per uns aperitius minis, us haureu d'esperar!!
Ingredients (10 cargols):
1 làmina de pasta de full4 cullerades de crema de xocolata (nocilla, nutella..)
1 ou (per pintar)
Sucre
Preparació:
Preescalfeu el forn a 200º (dalt i baix). Talleu la massa en dues parts iguals i repartiu la crema de xocolata per sobre d'una de les dues làmines.
Poseu a sobre l'altra part de la pasta de full. Amb un tallador rissat, talleu tires, intentant que siguin totes de la mateixa mida. Amb un pinzell pinteu la massa i escampeu per sobre una mica de sucre.
Enrosqueu les tires sobre sí mateixes en forma de tirabuixó.
Ara enrosqueu els tirabuixons com si fossin un cargol. Poseu-les sobre una plata de forn.
Introduïu la plata amb els cargols al forn i deixeu-los uns 10 minuts.Passats els 10 minuts baixeu la temperatura a 180º i deixeu els cargols fins que es comencin a daurar (10-15 minuts més. Dependrà del forn. Deixeu-los refredar una mica i ja us els podeu menjar, calentets estan boníssims i freds també. Si en feu molts els podeu congelar o guardar en una llauna.
Recepta del blog Webos fritos.
Quina pinta!
ResponEliminaI si que es fan molt rapidament... me'ls apunto per un berenar amb la nena!
Bona setmana,
Palmira
Superràpids ja veuràs!!
EliminaEls he vist moltes vegades i encara no els he fet, i mira que han d'estar bons si o si!! quina salivera!! un petó!
ResponEliminaFes-los i no pararas, els meus fills només fan que demanar-me'n més!
EliminaPereciosos, ràpids i boníssims... que més podem demanar!!!!
ResponEliminaPTTS
Dolça
Merci guapa!!
EliminaQue sencilla pero que bonita y rica que queda huuuuu.Bsss
ResponEliminaGracias!!
EliminaCon lo que me gusta el hojaldre....mañana lo hago
ResponEliminaBesos
Ya veras que fácil!!
EliminaOstres, ara berenaria un parell de cargols d'aquests!
ResponEliminaLa pena és que duren tant poc!!
Elimina