Al bloc Memòries d'una cuinera ja tenen una nova proposta de recepta. En aquesta ocasió ens proposen unes mandonguilles. He volgut fer per l'ocasió una recepta nova i cercant cercant, m'ha agradat aquesta d'en Julius de Canal cocina. Com ja us imaginareu té uns tocs exòtics i amb la salsa de iogurt (que a mi m'encanta) combina perfectament. La recepta original es fa amb xai però j l'he canviat per vedella.
Ingredients:
250g de carn de vedella picada250g de carn de porc picat
1 llesca de pa de motllo
1 ou
1 ceba picada
1 gra d'all
2 cullerades de menta picada
Llet per remullar el pa
Una cullerada de farina
Sal i pebre
Un raig d'oli
Per la salsa de iogurt:
2 iogurts grecsEl suc de 1/2 llimona
1/2 grans d'all (al gust)
Oli d'oliva verge
Julivert picat
Sal i pebre
Preparació:
Primer de tot, poseu una paella al foc amb oli d'oliva i afegiu-hi la ceba. Deixeu que agafi una mica de color i enretireu-la. En un bol, poseu la llesca de pa i afegiu-hi llet fins que quedi ben remullada. En un bol, poseu tots els ingredients de les mandonguilles i barregeu-ho fins aconseguir una mescla homogènia.
Poseu una paella amb força oli al foc. Amb les mans, aneu agafant porcions de carn i aneu fent boles. Quan l'oli estigui calent, aneu afegint les boles de carn picada. Deixeu-les coure a foc no molt alt.
Quan estiguin cuites, passeu-les a una plata de servir.
Prepareu la salsa. En un bol, poseu el iogurt i la resta d'ingredients. Remeneu amb unes barnilles fins que quedi una salsa sedosa. Serviu les mandonguilles acompanyades de la salsa. Podeu acompanyar amb una salsera a part per si algú se n'hi vol afegir més.
UNa recepta ben diferent d'unes mandonguilles deliciosos. El toc de la menta i la salsa de iogurt ha de quedar ben bo!
ResponEliminaGràcies Gemma una abraçada!!
EliminaAyyy! Que ricas!!! Con la salsa de yogur tienen otro toque, a mi me gustan muchísimo!!! Besos
ResponEliminaGracias, un beso!!
EliminaNoia amb aquesta salseta queden genials les mandonguilles! Quina aportació més bona pel memòries d'aquest mes!
ResponEliminaBon cap de setmana,
palmira
Merci Palmira una abraçada!!
EliminaAquesta salsa és genial! No he menjat mai mandonguilles amb una salseta així, em quedo la recepta per provar-la ben aviat. Petons.
ResponEliminaSi la fas repetiras, ja veuras!!
EliminaQuina recepta més bona! A mi m'encanta la cuina graga així que aquestes mandonguilles m'agradaran molt i molt! He vist la teva recepta al Memòries i com que no et coneixia he vingut a veure't i a convidar-te, jo també tinc un lbog, "Les receptes que m'agraden" i ara estic de celebració, sortegem un lot deproductes Castey valorat en 160€ i m'agradaria molt comptar amb tu,tens tota la informació al blog, a veure si t'animes! Una abraçada!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
ARa vinc.... gràcies Pilar!!
Eliminaquina passada Sussi! és una aportació fantàstica per Memòries d'una cuinera. Moltíssimes gràcies per haver participat. petonets
ResponEliminaMerci una abraçada!!
EliminaExòtica i bona, no sé que té la salsa de iogurt que m'encanta!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar a Memòries.
Gràcies a tu, una abraçada!!
EliminaAquesta salseta de iogut ha d'estar boníssima! I la carn amb el toc de menta, espectacular! Una abraçada!
ResponEliminaAquesta salseta de iogut ha d'estar boníssima! I la carn amb el toc de menta, espectacular! Una abraçada!
ResponElimina