diumenge, 4 de gener del 2015

Conill a l'all

Aprofitem una recepta tradicional per gaudir d'aquesta carn tan saludable com és el conill. És el típic conill a
l'ajillo i de receptes n'hi ha moltes, us en deixo una que queda una salsa sedosa i boníssima, inclús per la gent que no li agradi massa l'all. Aquesta recepta la vaig incloure a la Revista Forn d'Anells de Fornells de la Selva.


Ingredients (4 persones):


1 conill
1 ceba de Figueres
10-12 grans d'all
300 ml de vi blanc
Oli i sal

Preparació:

Demaneu a la carnisseria que us tallin el conill a trossos i salpebreu-lo. Poseu una cassola al foc. Peleu els alls i quan l'oli estigui calent, poseu-los a la cassola i a foc baix deixeu-los coure. Vigileu que no se us coguin massa, sinó amarguen. Un cop cuits els alls, enretireu-los i reserveu-los. En el mateix oli, rossejeu el conill i quan estigui daurat, guardeu-lo juntament amb els alls. Poseu a la cassola a coure la ceba picada molt fina i deixeu-la fins que estigui rossa. En aquest punt, afegiu el conill. Deixeu-ho coure tot junt una mica i després afegiu el vi. Deixeu-ho coure uns 20-25 minuts o fins que veieu que la carn es comença a desenganxar de l'os. Afegiu els alls a la cassola i deixeu-ho coure 5 minuts més i ja ho tindreu a punt.

2 comentaris:

  1. Boníssim, segur que sí. M'apunto la recepta, perquè jo no hi poso ceba. Ara ho provaré així. Bons Reis!

    ResponElimina